15% korting op BMW winterwielsets.

Bij aanschaf van een nieuwe BMW.

Na een prachtige, lange zomer is de winter nu echt in aantocht. In het najaar daalt de temperatuur regelmatig tot (onder) het vriespunt en hierdoor verliest uw BMW grip. Vandaar dat we complete sets winterwielen hebben klaargezet. Lichtmetalen BMW wielen mét winterbanden. Voorzie uw BMW daarom snel van een winterwielset om maximaal te blijven genieten van de fantastische rijeigenschappen. Houd grip op de weg!

Kiest u ervoor om een nieuwe BMW aan te schaffen in combinatie met een winterwielset? Dan krijgt u op de winterwielset tijdelijk 15% korting.

15% korting op BMW winterwielsets

Waarom zijn winterbanden zo belangrijk?

Bij temperaturen van 7°C of lager is het aan te raden om uw zomerbanden te vervangen voor winterbanden. Een winterband heeft een grovere structuur en blijft bij koude temperaturen flexibel. Dit zorgt voor meer grip en een kortere remweg. Gaat u binnenkort op wintersport? In sommige Europese landen zijn winterbanden verplicht, zie:

  • Verplicht: Zweden, Finland, Estland, Letland, Slovenië
  • Verplicht bij winterse omstandigheden: Noorwegen, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Kroatië, Roemenië, Servië, Bosnië en Herzegovina.
  • Verplicht bij Verkeersbord: Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland
  • Aangeraden: Nederland, België, Denemarken, Polen, Litouwen, Hongarije, Bulgarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland

Maak direct een afspraak.

Heeft u uw winterbanden nog niet gewisseld? Een afspraak maken voor uw winterbandenwissel kan via onze online afspraakplanner snel, eenvoudig en wanneer het u het beste uitkomt. Laat op tijd uw winterbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.