De nieuwe BMW 3 Serie.

Nu bij Breeman BMW.

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan is dé ultieme sportsedan. Nieuwe motoren, meer innovatie en een compleet nieuwe vormtaal. De nieuwe BMW 3 Serie staat vanaf 9 maart in onze showrooms in Rotterdam en Gouda en is leverbaar vanaf € 46.179,-. Heeft u interesse in de nieuwe BMW 3 Serie? Vraag direct uw offerte aan!

Highlights BMW 3 Serie.

De nieuwe BMW 3 Serie is nu al een icoon. Nog krachtiger, dynamischer en vol met de modernste technologieën. Ontdek de highlights van de nieuwe BMW 3 Serie.

Head-Up Display
"Hey BMW".
De ultieme sportsedan.
BMW 3 Serie - Head-Up Display

Head-Up Display

Het BMW Head-Up Display projecteert relevante gegevens op uw voorruit. Zo hoeft u niet meer naar uw dashboard te kijken en kunt u zich optimaal concentreren op de weg. In één oogopslag ziet u zowel het naderende verkeer als bijvoorbeeld de aanwijzingen van uw navigatie. Zo kunt u duidelijk en snel alle informatie lezen met minimale kans op afleiding. Veilig en innovatief!

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan - bestel direct bij Breeman BMW

"Hey BMW".

De BMW 3 Serie is voorzien van allerlei nieuwe, innovatieve Connectivity-technologieën. Hierdoor is het mogelijk om met uw BMW 3 serie te communiceren. Zodra u "Hey BMW' roept staat de BMW Intelligent Personal Assistant voor u klaar. U kunt commando's geven als "Ik heb het koud" of "Breng mij naar het dichtstbijzijnde restaurant". De BMW 3 Serie volgt uw commando's moeiteloos op. Na verloop leert hij uw gewoontes herkennen, onthoudt uw voorkeuren en wordt elke interactie beter! 

De ultieme sportsedan.

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan heeft dynamische, gestrekte proporties en een krachtig uiterlijk. Bij de ontwikkeling van deze sportsedan is de nadruk gelegd op rijdynamiek. Ten opzichte van zijn voorganger is hij langer, breder en heeft hij een lager zwaartepunt. Daarnaast heeft hij een stijvere carrosseriestructuur, toegenomen spoorbreedtes en nieuwe dempertechnologie waardoor de balans tussen sportiviteit en comfort perfect is. Kortom, een krachtige verschijning waarbij elk detail bijdraagt aan puur rijplezier.
 

Prijs bij marktintroductie.

Motorvariant
Adviesprijs
BMW 318i
€ 44.551
BMW 320i
€ 48.615
BMW 330i
€ 52.638
BMW 318d
€ 46.179
BMW 320d
€ 51.669
BMW 320d xDrive
€ 55.965
BMW 330d
€ 63.483

Dus bent u geïnteresseerd in de nieuwe BMW 3 Serie? Vraag dan direct uw offerte op of download de BMW 3 Serie prijslijst voor een volledig overzicht van de prijzen!