De BMW 8 Serie Cabrio.

Ultieme luxe met de wind door uw haren.

De BMW 8 Serie Cabrio combineert uitmuntende dynamiek en voortreffelijke rijeigenschappen met het plezier van open rijden. De luxueuze cabrio biedt ruimte voor 4 inzittenden. Bij zijn showroomintroductie is de BMW 8 Serie Cabrio verkrijgbaar in 2 motorvarianten: BMW 840d xDrive (Zescilinder-in-lijn dieselmotor met 320 pk) en de BMW M850i xDrive Cabrio (V8 benzinemotor met 530 pk). De nieuwe BMW 8 serie Cabrio is leverbaar vanaf € 134.304,-.

Leverbaar vanaf € 134.304,-

Model
Prijs
BMW 840d xDrive
€ 134.304,-
BMW M850i xDrive
€ 179.302,-

Bent u geïnteresseerd in de BMW 8 Serie Cabrio? Vraag dan direct uw offerte op of download de BMW 8 Serie Cabrio prijslijst voor een volledig overzicht van de prijzen!

Highlights BMW 8 Serie Cabrio.

De BMW 8 Serie Cabrio is een statement van luxueuze sportiviteit. Zo overtreft hij de hoogste eisen en biedt hij een nieuwe dimensie van eigentijds rijplezier. 

Innovatieve soft-top.
Comfort en luxe.
Performance.

Innovatieve soft-top.

De elektrisch bedienbare soft-top van de BMW 8 Serie Cabrio opent en sluit binnen 15 seconden en kan tot een snelheid van 50 kilometer per uur worden bediend. De soft-top is extreem stil en heeft een minimaal gewicht. Standaard wordt het lichtgewicht dak uitgevoerd in het zwart, echter staat de kleur Anthrazit Silber op de optielijst.

Comfort en luxe.

Het inklapbare windscherm wordt standaard geleverd op de BMW 8 Serie Cabrio. Optioneel is de BMW 8 Serie Cabrio leverbaar met onder meer nekverwarming in de hoofdsteunen van de voorstoelen, BMW Display Key, Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System, Heat Comfort pakket, stoelventilatie, Automatic Soft Close functie voor de portieren en bedieningselementen met unieke glasbewerking.

Performance.

De BMW 8 Serie Cabrio inspireert met de dynamische rijeigenschappen en de wendbaarheid van een pure sportauto. De krachtige BMW M TwinPower Turbo 8-cilinder benzinemotor, de uiterst nauwkeurige Integral Active Steering en het adaptieve M onderstel zijn slechts een aantal van de modernste aandrijvings- en onderstelcomponenten die dankzij hun perfect afgestemde samenspel de bestuurder zullen bekoren met fascinerende rijdynamiek van een ongekend hoog niveau.