BMW Acties.

BMW 3 Serie Private Lease.
BMW i3 Executive Edition.
BMW Private Lease.
Private Lease BMW 3 Serie vanaf €599,- per maand

BMW 3 Serie Private Lease.

Private Lease een gloednieuwe BMW 3 Serie Sedan nu tijdelijk voor € 599,-* per maand. Voor dat geld rijdt u de BMW 320i Sedan met 184 pk sterke 2,0 liter benzinemotor en automatische transmissie. U hoeft alleen nog maar te tanken!
BMW i3 Executive Edition - private lease

BMW i3 Executive Edition.

Exclusief bij Breeman BMW profiteert u tijdelijk van een aantrekkelijke Private Lease deal op de BMW i3 Executive Edition. U rijdt een bijzonder compleet uitgevoerde BMW i3 tegen een voordelig tarief van € 549,-* per maand. Zo wordt premium rijden voor iedereen beschikbaar! 
Breeman BMW Rotterdam Gouda BMW 1 Serie Private lease

BMW Private Lease.

Met BMW Private Lease kunt u bij Breeman BMW vanaf € 369,-* een gloednieuwe BMW rijden. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een offerte op maat te maken.

LAATSTE NIEUWS.

De nieuwe BMW X7.

5 april 2019

De nieuwe BMW X7 belooft een luxueuze rij- en interieurbeleving en profileert zich in design en functionaliteit. Hij laat ons kennismaken met een compleet nieuwe vorm van luxe. De combinatie van zijn elegant design en wendbare rijeigenschappen maken dit tot dé SUV voor het topsegment. De nieuwe BMW X7 staat vanaf 11 mei in onze showrooms en is leverbaar vanaf € 115.350,-.

BMW 3 Serie Private Lease

Op pad met de nieuwe BMW 3 Serie.

4 april 2019

Onze Product Genius is op pad geweest met de nieuwe BMW 3 Serie. Hij reed van Gouda naar Rotterdam en heeft onderweg alle functies van de nieuwe BMW 3 Serie uitgetest. 'Je merkt goed dat de nieuwe BMW 3 Serie 55 kilogram lichter weegt dan zijn voorganger. Hij beweegt soepel door de bochten, de wegligging is perfect en hij heeft een hoge wendbaarheid. De BMW 3 Serie Sedan tilt rijdynamiek naar een ongekend hoog niveau. Hij maakt zijn naam als ultieme sportsedan meer dan waar!', vertelt onze Product Genius.

ONZE VESTIGINGEN.