De nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Het klassieke coupésilhouet in combinatie met zijn sportieve esthetiek geven de nieuwe BMW 4 Serie Coupé een daadkrachtige uitstraling. De rechtopstaande nieren zijn een verwijzing naar legendarische modellen als de BMW 328 en de BMW 3.0 CSi. Kortom, een zeer aantrekkelijke verschijning. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat vanaf oktober in onze showrooms. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Later deze zomer maakt BMW de prijzen bekend.

Heeft u nog vragen over de nieuwe BMW 4 Serie Coupé? Wij helpen u graag verder!

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

Exterieurdesign: een exclusieve mix van elegantie en dynamiek.

Opvallend aan de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is de verticale BMW nierengrille, die deze unieke verschijning extra kracht bij zetten. In het design van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé komt de vertrouwde styling van sportieve tweedeursmodellen van BMW tot uiting. De strakke lijnen in combinatie met zijn gespierde proporties stalen vanuit elke hoek rijplezier uit. 

 

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

Interieur: op de bestuurder gericht, twee individuele stoelen achterin.

Strakke oppervlakken, hoogwaardige materialen en een op de bestuurder gerichte indeling van het dashboard zorgen voor een premium sfeer en sportief gevoel aan boord van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Sportstoelen en een nieuw ontworpen, met leder afgewerkt sportstuurwiel zijn standaard. De hooggeplaatste middenconsole vormt één geheel met het opvallende design van het dashboard en de portierbekleding. BMW levert standaard akoestisch glas voor de voorruit voor meer comfort en stilte aan boord tijdens het afleggen van lange afstanden.

Het instrumentencluster en het Control Display in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé lijken samen één groot display te vormen. De start/stop knop is nu gepositioneerd in een stijlvol bedieningspaneel in de middenconsole. Achterin heeft de Coupé twee comfortabele, sierlijk vormgegeven afzonderlijke zitplaatsen met geïntegreerde hoofdsteunen.

Motorvarianten bij introductie.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé verschijnt in de volgende motorvariantie op de markt:

Benzine
Diesel
BMW 420i Coupé – 135 kW (184 pk)
BMW 420d Coupé – 140 kW (190 pk)
BMW 430i Coupé – 190 kW (258 pk)
BMW 420d xDrive Coupé – 140 kW (190 pk)
BMW M440i xDrive Coupé – 275 kW (374 pk)
BMW 430d xDrive Coupé (maart 2021)
BMW M440d xDrive Coupé (maart 2021)