De nieuwe BMW 4 Serie Coupé.

Nu bij Breeman BMW.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is opvallender en sportiever dan ooit. Het klassieke coupésilhouet in combinatie met zijn sportieve esthetiek geven de nieuwe BMW 4 Serie Coupé een daadkrachtige uitstraling. De rechtopstaande nieren zijn een verwijzing naar legendarische modellen als de BMW 328 en de BMW 3.0 CSi. Kortom, een zeer aantrekkelijke verschijning. De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is leverbaar vanaf van € 52.602,-. Vraag direct uw offerte aan! 

Heeft u nog vragen over de nieuwe BMW 4 Serie Coupé? Wij helpen u graag verder!

BMW 4 Serie Coupe | Breeman BMW

Stel uw eigen BMW 4 Serie Coupé samen.

We zijn blij dat we u in juni als eerste de nieuwe BMW 4 Serie Coupé voor mochten stellen. Graag nodigen we u ook uit om als een van de eersten uw eigen BMW 4 Serie Coupé samen te stellen. Ontdek de vele mogelijkheden in de configurator en maak er een persoonlijk statement van. Hoe ziet uw nieuwe BMW 4 Serie Coupé eruit?

 

BMW 4 Serie prijs.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé staat vanaf 24 oktober 2020 in onze showrooms met onderstaande vanafprijzen:

Benzine
Diesel
BMW 420i Coupé (184 pk) - € 52.602,-
BMW 420d Coupé (190 pk) - € 54.203,-
BMW 430i Coupé (258 pk) - € 57.100,-
BMW 420d xDrive Coupé (190 pk) - € 58.367,-
BMW M440i xDrive Coupé (374 pk) - € 79.592,-
BMW 430d xDrive Coupé (maart 2021)
BMW 4 Serie Coupe | Breeman BMW

Exterieurdesign: een exclusieve mix van elegantie en dynamiek.

Opvallend aan de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is de verticale BMW nierengrille, die deze unieke verschijning extra kracht bij zetten. In het design van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé komt de vertrouwde styling van sportieve tweedeursmodellen van BMW tot uiting. De strakke lijnen in combinatie met zijn gespierde proporties stalen vanuit elke hoek rijplezier uit. 

 

BMW 4 Serie Coupe | Breeman BMW

Interieur: op de bestuurder gericht, twee individuele stoelen achterin.

Strakke oppervlakken, hoogwaardige materialen en een op de bestuurder gerichte indeling van het dashboard zorgen voor een premium sfeer en sportief gevoel aan boord van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Sportstoelen en een nieuw ontworpen, met leder afgewerkt sportstuurwiel zijn standaard. De hooggeplaatste middenconsole vormt één geheel met het opvallende design van het dashboard en de portierbekleding. BMW levert standaard akoestisch glas voor de voorruit voor meer comfort en stilte aan boord tijdens het afleggen van lange afstanden.

Het instrumentencluster en het Control Display in de nieuwe BMW 4 Serie Coupé lijken samen één groot display te vormen. De start/stop knop is nu gepositioneerd in een stijlvol bedieningspaneel in de middenconsole. Achterin heeft de Coupé twee comfortabele, sierlijk vormgegeven afzonderlijke zitplaatsen met geïntegreerde hoofdsteunen.

BMW 4 Serie Coupe | Breeman BMW

Standaard zeer rijk uitgerust.

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé is standaard zeer rijk uitgerust met:

  •   Model Sport Line
  •   Active Guard Plus
  •   BMW Live Cockpit 
  •   BMW Connected Pack Professional II
  •   LED koplampen en LED-achterlichten
  •   Automatische 3-zone airconditioning
  •   Automatische 8-traps Steptronic transmissie