BMW ACTIES.

MOOI MEEGENOMEN.

Naast rijplezier bieden wij u ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe BMW's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

BMW i3 Dark Shadow

BMW i3 Dark Shadow Edition.

Een absolute buitenkans: de BMW i3 Dark Shadow Edition. Duurzaam, zeer compleet uitgerust en met slechts 8% bijtelling. Wacht niet langer en ontdek deze speciale uitvoering van de duurzaamste elektrische auto op de markt. Vraag uw offerte aan!

Gouden Wissel - Breeman BMW

De Gouden Wissel

Ruil uw auto in en lease een nieuwe BMW.

Een nieuwe BMW leasen is nu aantrekkelijker dan ooit, want momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto. Ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Dat is wat u noemt een Gouden Wissel. Wilt u meer weten over de verschillende leasevormen of andere financieringsmogelijkheden, met nu tijdelijk 2,99% financieringsrente, lees dan gerust verder. 

De BMW 5 Serie Launch Edition

De BMW 5 Serie Launch Edition.

Met ruim € 6.000,- voordeel.

De nieuwe BMW 530i Sedan en BMW 530i Touring zijn tijdelijk verkrijgbaar als rijk uitgeruste Launch Edition met een High Executive uitvoering, M Sportpakket en BMW Laserlight. Uw voordeel bedraagt ruim € 6.000,-. Ontdek meer!

BMW 418iA Gran Coupé M Sport Corporate Lease

De BMW 418iA M Sport Corporate Lease

Vanaf € 291,- bijtelling per maand.

De BMW 418iA Gran Coupe M Sport Corporate Lease is er speciaal voor de zakelijke rijder. Sportief, voorzien van een zeer complete uitrusting en met een fiscale waarde van € 42.500,-. Vanaf € 291,- bijtelling per maand.

BMW 2 Gran Coupe | Breeman BMW

Private Shortlease Deal.

BMW 2 Serie Gran Coupé.

Het zijn onzekere tijden. Daarom denken wij graag met u mee en bieden wij een aantrekkelijke shortlease deal aan voor de BMW 2 Serie Gran Coupé. Zo zit u niet direct vast aan een langlopend contract en rijdt u al voor € 699,- per maand in een BMW 218i Gran Coupé. Ontdek meer!

BMW M Performance pakketten

BMW M Performance pakketten.

Voor BMW 4 Serie Gran Coupé & BMW 5 Serie.

Voor zowel de BMW 4 Serie Gran Coupé als de BMW 5 Serie zijn er tijdelijk BMW M Performance pakketten. Voorzie uw BMW nu van maximale looks én performance, waarbij uw voordeel oploopt tot wel € 2.021,-.

BMW PRIVATE LEASE.

Vanaf € 399,- per maand.

Met BMW Private Lease kunt u bij Breeman BMW tijdelijk vanaf € 399,- een gloednieuwe BMW rijden. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Meer informatie over BMW Private Lease? Klik dan op onderstaande button.

Zomerbandenwissel | Breeman BMW

Uw BMW in optimale conditie.

Profiteer van onze tijdelijke acties op onderhoud.

Maak nu een afspraak voor uw zomerbandenwissel en profiteer van tijdelijke acties op navigatie-updates en airco reiniging. Een afspraak voor onderhoud inplannen kan gemakkelijk via onze online afspraakplanner. Plan direct uw afspraak in!

BMW eDrive Editions | Breeman BMW

BMW eDrive Editions.

Standaard uitgerust met het High Executive pakket.

Houdt u van luxe, comfort en gemak? Dan biedt het High Executive pakket uitkomst. De vele opties bezorgen u nog meer rijplezier. Tijdelijk hebben wij speciale Edrive Editons voor de BMW 225xe, de BMW 330e en de BMW 530e. Hierbij is uw nieuwe BMW standaard uitgerust met het High Executive pakket, zonder hier extra voor te betalen. Zo krijgt u véél meer, voor 'minder'.