BMW ACTIES.

MOOI MEEGENOMEN.

Naast rijplezier bieden wij u ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe BMW's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

Eindsprint Deals.

Het einde van het jaar nadert en daarom zetten wij graag een eindsprint in naar 2021 met extra scherpe aanbiedingen op onze BMW i modellen en BMW Plug-in Hybride modellen.  Ontdek meer over onze Eindsprint Deals!

BMW cadeaus

Schitterende cadeaus.

Wat dacht u van een mooi cadeau voor uzelf en uw BMW deze feestdagen? Met de vouchercode BMWFEEST20 ontvangt u tijdelijk 15% voordeel op een geselecteerd aantal accessoires en de gehele lifestyle collectie.

BMW i3 Dark Shadow

BMW i3 Dark Shadow Edition.

Een absolute buitenkans: de BMW i3 Dark Shadow Edition. Duurzaam, zeer compleet uitgerust en met slechts 8% bijtelling. Wacht niet langer en ontdek deze speciale uitvoering van de duurzaamste elektrische auto op de markt. Vraag uw offerte aan!

BMW 418iA Gran Coupé M Sport Corporate Lease

De BMW 418iA M Sport Corporate Lease

Vanaf € 291,- bijtelling per maand.

De BMW 418iA Gran Coupe M Sport Corporate Lease is er speciaal voor de zakelijke rijder. Sportief, voorzien van een zeer complete uitrusting en met een fiscale waarde van € 42.500,-. Vanaf € 291,- bijtelling per maand.

BMW i3 for the oceans | Breeman BMW

BMW i3 For the Oceans Edition.

Graag uw steentje bijdragen aan het milieu? De BMW i3 For The Oceans Edition bewijst dat duurzaamheid en luxe hand in hand gaan. Schaft u deze tot 100 stuks gelimiteerde en rijk uitgeruste BMW i3 aan , dan gaat er € 1.000,- naar een project voor het plastricvrij maken van de oceanen.

BMW Winterwielset | Breeman BMW

15% KORTING OP BMW WINTERWIELSETS.

In onze webshop.

Heeft u nog een BMW winterwielset nodig? Gebruik de kortingsvoucher BMWWINTER2020 in onze webshop en ontvang tijdelijk 15% voordeel bij aanschaf van een BMW Winterwielset.

Gouden Wissel - Breeman BMW

De Gouden Wissel

Ruil uw auto in en lease een nieuwe BMW.

Een nieuwe BMW leasen is nu aantrekkelijker dan ooit, want momenteel krijgt u geld terug voor uw huidige auto. Ongeacht het merk. Geld op uw bankrekening en wegrijden in een nieuwe BMW. Dat is wat u noemt een Gouden Wissel. Wilt u meer weten over de verschillende leasevormen of andere financieringsmogelijkheden, met nu tijdelijk 2,99% financieringsrente, lees dan gerust verder. 

De BMW 5 Serie Launch Edition

De BMW 5 Serie Launch Edition.

Met ruim € 6.000,- voordeel.

De nieuwe BMW 530i Sedan en BMW 530i Touring zijn tijdelijk verkrijgbaar als rijk uitgeruste Launch Edition met een High Executive uitvoering, M Sportpakket en BMW Laserlight. Uw voordeel bedraagt ruim € 6.000,-. Ontdek meer!

BMW M Performance pakketten

BMW M Performance pakketten.

Voor BMW 4 Serie Gran Coupé & BMW 5 Serie.

Voor zowel de BMW 4 Serie Gran Coupé als de BMW 5 Serie zijn er tijdelijk BMW M Performance pakketten. Voorzie uw BMW nu van maximale looks én performance, waarbij uw voordeel oploopt tot wel € 2.021,-.

BMW PRIVATE LEASE.

Vanaf € 399,- per maand.

Met BMW Private Lease kunt u bij Breeman BMW tijdelijk vanaf € 399,- een gloednieuwe BMW rijden. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Meer informatie over BMW Private Lease? Klik dan op onderstaande button.

BMW eDrive Editions | Breeman BMW

BMW eDrive Editions.

Standaard uitgerust met het High Executive pakket.

Houdt u van luxe, comfort en gemak? Dan biedt het High Executive pakket uitkomst. De vele opties bezorgen u nog meer rijplezier. Tijdelijk hebben wij speciale Edrive Editons voor de BMW 225xe, de BMW 330e en de BMW 530e. Hierbij is uw nieuwe BMW standaard uitgerust met het High Executive pakket, zonder hier extra voor te betalen. Zo krijgt u véél meer, voor 'minder'.