BMW ACTIES.

MOOI MEEGENOMEN.

Naast rijplezier bieden wij u ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe BMW's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

BMW 3 Serie M Sport & Luxury Edition

BMW 3 Serie M Sport & Luxury Edition.

Tijdelijk zijn de BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring leverbaar als sportieve BMW 3 Serie M Sport Edition en BMW 3 Serie Luxury Edition.

Breeman BMW Nieuwe voorraad Rotterdam Gouda

NIEUWE BMW MET VOORRAADVOORDEEL.

Een nieuwe BMW rijden was nog nooit zo aantrekkelijk. Tijdelijk profiteert u bij Breemanbmwvoorraad.nl van voorraadvoordeel op de aanschaf van een nieuwe BMW uit voorraad. De voordelen van een nieuwe BMW uit voorraad?

• Standaard drie jaar fabrieksgarantie
• Uit voorraad leverbaar, dus binnen één week in uw nieuwe BMW rijden
• Profiteer van de beste deal

BMW 5 Serie Exclusiv Edition

BMW 5 Serie Exclusiv Edition.

De BMW 530i Sedan en BMW 530i Touring zijn nu gelimiteerd beschikbaar als luxe Exclusiv Edition en bij Breeman BMW uit voorraad leverbaar.

BMW Winterwissel Breeman BMW Gouda Rotterdam

IS UW BMW AL KLAAR VOOR DE WINTER?

De winter staat weer voor de deur dus zo ook de montage van uw winterbanden. Door op tijd uw banden te wisselen voorkomt u slijtage aan uw banden en zorgt u voor optimale grip.

Samen met uw winterbandenwissel bieden wij u de mogelijkheid direct de BMW Wintercheck uit te laten voeren. Uw BMW wordt daarbij voor slechts € 50,-gecontroleerd op 20 essentiële punten zoals de accu, verlichting en verwarming. Omdat winterse omstandigheden ook hun invloed kunnen hebben op de accu van uw mobiele telefoon, ontvangt u bij het laten uitvoeren van de BMW Wintercheck het BMW Wintergeschenk cadeau: een Wireless Charger voor uw mobiele telefoon. Zo zijn u en uw BMW klaar voor de winter.

Klik hieronder om een afspraak te maken voor uw winterbandenwissel inclusief de BMW Wintercheck. U kunt uw vestiging selecteren, een dag en tijdstip bepalen en ontvangt vervolgens automatisch een afspraakbevestiging.

Breeman BMW Rotterdam Gouda BMW 1 Serie Private lease

BMW PRIVATE LEASE.

Met BMW Private Lease kunt u bij Breeman BMW tijdelijk vanaf € 389,- een gloednieuwe BMW rijden. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Meer informatie over BMW Private Lease? Klik dan op onderstaande button.

Breeman BMW Gratis Steptronic Automaat Automatische transmissie

TIJDELIJK STEPTRONIC AUTOMAAT OP ELKE BMW.

Bij Breeman BMW ontvangt u tot het einde van het jaar gratis een innovatieve Steptronic automaat. Hierdoor rijdt u nog sportiever, dynamischer en comfortabeler! Meer informatie over deze actie? Klik dan op onderstaande button.