BMW 4 Serie Gran Coupé Private Lease aanbieding.

Speciale aanbieding voor € 589,- per maand.

Exclusief bij Breeman BMW profiteert u van een aantrekkelijke Private Lease deal op een nieuw te bestellen BMW 418i Gran Coupé inclusief automatische transmissie en Executive uitvoering, tijdelijk voor € 589,- per maand.

BMW 4 Serie Gran Coupé Private Lease

Zorgeloos rijplezier.

Voor een vast bedrag per maand.

Exclusief bij Breeman BMW profiteert u van een spectaculaire Private Lease deal op een nieuw te bestellen BMW 418i Gran Coupé inclusief automatische transmissie en Executive uitvoering met o.a.:

• Alarmsysteem klasse 3
• Navigatiesysteem Business
• Uitbreiding instrumentencluster

In combinatie met BMW Private Lease betaalt u voor een nieuwe BMW 418i Gran Coupé slechts € 589,- per maand, op basis van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. In dit vaste bedrag zijn vrijwel alle autokosten zijn opgenomen zoals rente, afschrijving, verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, bandenwissel, pechhulp, afleverkosten en leges en BTW. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

Wilt u meer informatie? Vraag dan direct een offerte aan of kom langs op onze vestiging in Rotterdam of Gouda.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.