BMW 1 Serie Private Lease.

Nu vanaf € 399,- per maand.

Een nieuwe BMW 1 Serie rijden met BMW Private Lease wordt steeds populairder. Niet zo gek ook, u betaalt met BMW Private Lease namelijk een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.

BMW Private Lease

Zorgeloos rijplezier.

Voor een vast bedrag per maand.

In combinatie met BMW Private lease betaalt u voor een nieuwe BMW 1 Serie slechts € 399,- per maand, op basis van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. Hiervoor rijdt u de BMW 116i 3-drs.

In het vaste maandbedrag zijn vrijwel alle autokosten opgenomen zoals rente, afschrijving, verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, bandenwissel, pechhulp, afleverkosten en leges en BTW. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

Heeft u interesse in een nieuwe BMW 1 Serie in combinatie met BMW Private Lease? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.