BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease.

Nu vanaf € 459,- per maand.

Een nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer rijden met BMW Private Lease wordt steeds populairder. Niet zo gek ook, u betaalt met BMW Private Lease namelijk een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease - Breeman BMW

Zorgeloos rijplezier.

Voor een vast bedrag per maand.

Exclusief bij Breeman BMW betaalt u voor een nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer in combinatie met BMW Private lease slechts € 459,- per maand, op basis van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. Hiervoor rijdt u de BMW 218i Active Tourer met automatische transmissie.

In dit vaste bedrag zijn vrijwel alle autokosten zijn opgenomen zoals rente, afschrijving, verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, bandenwissel, pechhulp, afleverkosten en leges en BTW. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

Heeft u interesse in een nieuwe BMW 2 Serie Active Tourer in combinatie met BMW Private Lease? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.