BMW 3 Serie Private Lease.

Nu vanaf € 699,- per maand.

BMW 3 Serie - BMW Private Lease

Zorgeloos rijplezier.

Voor een vast bedrag per maand.

In combinatie met BMW Private lease betaalt u voor een nieuwe BMW 3 Serie slechts € 699,- per maand, op basis van 48 maanden en een jaarkilometrage van 10.000 km. Hiervoor rijdt u de 136 pk sterke BMW 320i Sedan met automatische Steptronic transmissie.

Heeft u behoefte aan meer ruimte en kiest u daarom liever voor de BMW 318i Touring? Dan betaalt u in combinatie met BMW Private Lease € 569,- per maand. In de genoemde bedragen zijn vrijwel alle kosten opgenomen. Denk hierbij aan rente, afschrijving, verzekering, onderhoud en reparatie, houderschapsbelasting, bandenwissel, pechhulp, afleverkosten en leges en BTW. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

Heeft u interesse in een nieuwe BMW 3 Serie in combinatie met BMW Private Lease? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.