BMW Backstage.

Zaterdag 28 september.

Heeft u altijd al een kijkje onder de motorkap van uw BMW willen nemen? En bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat in onze werkplaats? Zet zaterdag 28 september dan in uw agenda. Op deze datum is het weer tijd voor 'BMW Backstage'. Wij openen de deuren van onze werkplaats en nodigen u graag uit voor een uniek kijkje achter de schermen. Een prachtige ervaring voor elke BMW liefhebber!

Het is mogelijk om zowel bij onze Rotterdamse als Goudse vestiging een kijkje achter de schermen te nemen. Geef uw voorkeur voor een van onze vestigingen op tijdens het aanmelden. Uit ervaring weten wij dat er voor dit evenement altijd veel interesse is. Meldt u daarom snel aan, want vol = vol!

Werken bij Breeman BMW - vacatures

Van alles te beleven.

Tijdens 'BMW Backstage' speelt uw eigen BMW een grote rol. Samen met één van onze monteurs ontdekt u alle ins en outs over uw eigen auto. Ervaar met eigen ogen hoe onze monteurs vol passie uw BMW inspecteren op 12 essentiële punten. Daarnaast wordt tijdens een informatie sessie over BMW ConnectedDrive door onze BMW Product Genius bijgepraat over de digitale mogelijkheden die BMW u te bieden heeft. Een hele leerzame dag!

Proefrijden BMW | Breeman BMW

Proefrijden.

Naast het rijplezier dat u iedere dag ervaart met u eigen BMW, bieden wij u tijdens BMW Backstage  de kans om verschillende nieuwe modellen uit te proberen tijdens een korte proefrit. 

Introductie BMW 1 Serie & nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

Introductie nieuwe BMW 1 Serie en nieuwe BMW 3 Serie Touring.

Tegelijkertijd met BMW Backstage worden ook de BMW 1 Serie en BMW 3 Serie Touring geïntroduceerd. Twee compleet verschillende modellen, met één ding gemeen: ongekend rijplezier. Nog meer reden om naar Backstage te komen, want deze dubbele primeur wilt u niet missen.