Welkom bij BMW i.

Zo BMW kan elektrisch zijn.

BMW i overtuigt met duurzame en innovatieve modellen zoals de BMW i3 voor stedelijke gebieden en de recent geïntroduceerde BMW iX3 als toekomstgerichte en emissievrije SAV. Medio november dit jaar verwachten wij daarnaast de BMW iX: qua formaat vergelijkbaar met een BMW X5, voorzien van een hypermodern interieur en een actieradius van zo’n 600 kilometer. Tenslotte kijken wij uit naar de BMW i4. Een volledig elektrische Gran Coupé met circa 530 pk, waarvan de prestaties vergeleken kunnen worden met BMW modellen voorzien van een V8-verbrandingsmotor. Zo BMW kan elektrisch zijn!

Emissievrij rijden
Slechts 12% bijtelling
Betaal geen wegenbelasting & BPM
BMW i3s | Breeman BWM

ACTIE: LAGE CO2, LAGE RENTE.

Tijdelijk hebben wij een wel heel aantrekkelijke financieringsactie: lage CO2, lage rente. Oftewel, hoe schoner uw BMW, hoe meer voordeel u ontvangt op uw maandbedrag. Gaat u in 2021 over op een elektrische BMW? Dan betaalt u slechts 2,99% rente i.c.m. een BMW Top Cover Verzekering. Begin dit nieuwe jaar goed!

BMW i modellen.

Met de BMW iX, BMW iX3, BMW i3 en BMW i3s beleeft u een nieuw gevoel van puur rijplezier. Ontdek de wereld van elektrische BMW modellen. 

BMW i3 | Breeman BMW

BMW i3.

Slechts 12% bijtelling.

De BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo is hij nu verkrijgbaar met 120Ah accu waardoor u in de praktijk maar liefst 260 kilometer op één acculading kunt rijden. Hoe duurzaam is de BMW i3 nou eigenlijk? 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. En met slechts 12% bijtelling. De perfecte combinatie van rijplezier en duurzaamheid.

BMW iX3 | Breeman BMW

BMW iX3.

Ervaar tijdens een proefrit.

De standaard zeer rijk uitgeruste nieuwe BMW iX3 is nu leverbaar vanaf € 67.500,-. De volledig elektrische SAV beschikt over een verrassend hoge actieradius van 460 km (WLTP) en een vermogen van 286 pk. Zo BMW kan elektrisch zijn. Ontdek meer en vraag direct uw proefrit aan.

BMW iX

BMW iX.

Verwacht medio 2021.

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!

BMW Concept i4 | Breeman BMW

BMW i4

Start productie 2021.

De BMW i4 wordt uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie en heeft een vermogen van 530pk. Op basis van de elektrische motor moet de BMW i4 in 4 seconden van 0 naar 100km/u accelereren en ligt de topsnelheid naar verrwachting boven de 200km/u. De 80kwh-accu zorgt voor een actieradius van 600 km. Kortom, sportief maar zeer milieubewust rijden. 

Vraag direct uw proefrit aan.

Zelf de dynamische rijeigenschappen van een BMW i ervaren? Vraag dan vandaag nog uw proefrit aan! Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.