BMW i.

De toekomst is elektrisch.

Bij Breeman BMW geven we u graag een kijkje in de wereld van BMW i: het duurzame mobiliteitsconcept van BMW. Waarbij de i natuurlijk staat voor innovatie. Dit komt sterk terug in de modellen en aanverwante diensten die vallen onder dit revolutionaire submerk. BMW i overtuigt met duurzame auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als emissievrije auto voor de stedelijke gebieden en met BMW iX3 toekomstgerichte SAV's. Stap in en rijdt de toekomst tegemoet.

EEN OVERZICHT VAN DE BMW i MODELLEN.

BMW i3 in Rotterdam - Breeman BMW

BMW i3.

Slechts 8% bijtelling.

De BMW i3 is volledig vernieuwd. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Hierdoor is hij geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Met een krachtige 120Ah accu kunt u in de praktijk 260 kilometer rijden. Nog meer elektrisch rijplezier in de stad en daarbuiten. Dit jaar nog met 8% bijtelling!

BMW iX3 - Breeman BMW

BMW iX3.

Introductie 30 januari 2021

De standaard zeer rijk uitgeruste nieuwe BMW iX3 is nu leverbaar vanaf € 67.500,-. De volledig elektrische SAV beschikt over een verrassend hoge actieradius van 460 km (WLTP) en wordt op 30 januari 2012 geïntroduceerd. Zo BMW kan elektrisch zijn. Ontdek meer en vraag direct uw offerte aan.

BMW iX

BMW iX.

Verwacht medio 2021.

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!

BMW Concept i4 | Breeman BMW

BMW i4

Verwacht in 2020

De BMW i4 wordt uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie en heeft een vermogen van 530pk. Op basis van de elektrische motor moet de BMW i4 in 4 seconden van 0 naar 100km/u accelereren en ligt de topsnelheid naar verrwachting boven de 200km/u. De 80kwh-accu zorgt voor een actieradius van 600 km. Kortom, sportief maar zeer milieubewust rijden. 

Updates.

Hier vind u het laatste nieuws, acties en ontwikkelingen omtrent elektrisch rijden.

BMW i-Ready | Breeman BMW

BMW i-Ready.

Wilt u in de toekomst graag elektrisch rijden, maar bent u hier momenteel nog niet klaar voor? Voeg dan de optie i-Ready toe aan uw leasecontract en stap na minimaal 24 maanden boetevrij over naar een elektrische of hybride BMW.

BMW i3 - Dark Shadow

BMW i3 Dark Shadow Edition.

Een absolute buitenkans: de BMW i3 Dark Shadow Edition. Duurzaam, zeer compleet uitgerust en met slechts 8% bijtelling. Wacht niet langer en ontdek deze speciale uitvoering van de duurzaamste elektrische auto op de markt. Vraag uw offerte aan!

BMW i3 for the oceans | Breeman BMW

BMW i3 For the Oceans.

Graag uw steentje bijdragen aan het milieu? De BMW i3 For The Oceans Edition bewijst dat duurzaamheid en luxe hand in hand gaan. Schaft u deze tot 100 stuks gelimiteerde en rijk uitgeruste BMW i3 aan , dan gaat er € 1.000,- naar een project voor het plastricvrij maken van de oceanen.