BMW i.

De toekomst is elektrisch.

Bij Breeman BMW geven we u graag een kijkje in de wereld van BMW i: het duurzame mobiliteitsconcept van BMW. Waarbij de i natuurlijk staat voor innovatie. Dit komt sterk terug in de modellen en aanverwante diensten die vallen onder dit revolutionaire submerk. BMW i overtuigt met duurzame auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als emissievrije auto voor de stedelijke gebieden en met de BMW i8 Coupé en de BMW i8 Roadster als toekomstgerichte sportauto's. Stap in en rijdt de toekomst tegemoet.

EEN OVERZICHT VAN DE BMW i MODELLEN.

Zowel de BMW i3 als de BMW i8 zijn al opgenomen in het aanbod en kunt u bij ons bestellen:

BMW i3 in Rotterdam - Breeman BMW

BMW i3.

Voor de stad en daarbuiten.

De BMW i3 is volledig vernieuwd. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Hierdoor is hij geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Met een krachtige 120Ah accu kunt u in de praktijk 260 kilometer rijden. Nog meer elektrisch rijplezier in de stad en daarbuiten. De nieuwe BMW i3 is verkrijgbaar vanaf € 42.411,- óf € 499,- per maand via BMW Private Lease. Kom gerust langs bij Breeman BMW en laat u informeren!

BMW i8 Sophisto Edition | Breeman BMW

BMW i8

Futuristisch tot in het kleinste detail.

De nieuwe BMW i8 is futuristisch tot in het kleinste detail. Ook wel de sportauto van de toekomst genoemd. Verkrijgbaar in 2 twee carrosserievarianten: De BMW i8 Coupé en de BMW i8 Roadster. Allebei vooruitstrevend in zowel design als technologie. Al bij de eerste blik schiet uw adrenalinepeil omhoog. De BMW i8 Roadster en i8 Coupé zijn nu bestelbaar bij Breeman BMW. Bent u geïnteresseerd in de BMW i8? Neem gerust contact met ons.

Voor de BMW iX3 kunt u nu al een pre-order plaatsen en wordt verwacht eind 2020. De BMW i4 wordt verwacht in 2021:

De BMW iX3 - reserveer nu uw productieplek bij Breeman BMW

BMW iX3.

Verwacht eind 2020.

Als eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) brengt de BMW iX3 duurzame mobiliteit naar een volgend niveau. De BMW iX3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en zal beschikken over een krachtige accu van meer dan 70 kW en een vermogen van meer dan 270 pk. Hierdoor heeft u bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 kilometer. Verwacht eind 2020.

BMW i4 - volledig elektrisch

BMW i4

Verwacht in 2021.

Wanneer u denkt aan elektrisch rijden, denkt u waarschijnlijk niet direct aan sportiviteit. Met de nieuwe BMW i4 komt daar verandering in. De BMW i4 wordt uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie en heeft een vermogen van 530pk. Op basis van de elektrische motor moet de BMW i4 in 4 seconden van 0 naar 100km/u accelereren en ligt de topsnelheid naar verrwachting boven de 200km/u. De 80kwh-accu zorgt voor een actieradius van 600 km. Kortom, sportief maar zeer milieubewust rijden. 

Updates.

Hier vind u het laatste nieuws, acties en ontwikkelingen omtrent elektrisch rijden.

De BMW iX3 - reserveer nu uw productieplek bij Breeman BMW

Reserveer uw BMW iX3.

Pre-order de volledig elektrische BMW iX3 nu bij Breeman BMW. Bij dagelijks gebruik heeft u een actieradius van 400 kilometer. Verwacht eind 2020.

BMW i-Ready | Breeman BMW

BMW i-Ready

Wilt u in de toekomst graag elektrisch rijden, maar bent u hier momenteel nog niet klaar voor? Voeg dan de optie i-Ready toe aan uw leasecontract en stap na minimaal 24 maanden boetevrij over naar een elektrische of hybride BMW.

Mogelijke subsidie.

De Nederlandse overheid gaat mogelijk de aanschaf van een elektrische auto stimuleren, waardoor u bij zowel de koop van nieuwe als gebruikte auto een deel van uw aankoopbedrag terugkrijgt van de overheid. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.