Welkom bij BMW i.

Zo BMW kan elektrisch zijn.

BMW i overtuigt met duurzame en innovatieve modellen zoals de BMW i3 voor stedelijke gebieden en de recent geïntroduceerde BMW iX3 als toekomstgerichte en emissievrije SAV. Medio november dit jaar verwachten wij daarnaast de BMW iX: qua formaat vergelijkbaar met een BMW X5, voorzien van een hypermodern interieur en een actieradius van zo’n 600 kilometer. Tenslotte kijken wij uit naar de BMW i4. Een volledig elektrische Gran Coupé met circa 530 pk, waarvan de prestaties vergeleken kunnen worden met BMW modellen voorzien van een V8-verbrandingsmotor. Zo BMW kan elektrisch zijn!

Emissievrij rijden
Slechts 12% bijtelling
Betaal geen wegenbelasting & BPM

BMW i modellen.

Met de BMW iX, BMW iX3, BMW i3 en BMW i3s beleeft u een nieuw gevoel van puur rijplezier. Ontdek de wereld van elektrische BMW modellen. 

BMW i3 | Breeman BMW

BMW i3.

Slechts 12% bijtelling.

De BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo is hij nu verkrijgbaar met 120Ah accu waardoor u in de praktijk maar liefst 260 kilometer op één acculading kunt rijden. Hoe duurzaam is de BMW i3 nou eigenlijk? 100% elektrisch, 0% uitstoot en gebouwd met 100% windenergie, in een van de meest moderne autofabrieken ter wereld. Met stoelbekleding voor 34% gemaakt van oude PET-flessen. En met slechts 12% bijtelling. De perfecte combinatie van rijplezier en duurzaamheid.

BMW iX3 | Breeman BMW

BMW iX3.

Ervaar tijdens een proefrit.

De standaard zeer rijk uitgeruste nieuwe BMW iX3 is nu leverbaar vanaf € 67.500,-. De volledig elektrische SAV beschikt over een verrassend hoge actieradius van 460 km (WLTP) en een vermogen van 286 pk. Zo BMW kan elektrisch zijn. Ontdek meer en vraag direct uw proefrit aan.

BMW iX | Breeman BMW

BMW iX.

Verwacht medio 2021.

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!

BMW i4 | Breeman BMW

BMW i4

Start productie 2021.

BMW onthult de BMW i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius tot 590 kilometer (WLTP) en een vermogen van 530 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier.

Vraag direct uw proefrit aan.

Zelf de dynamische rijeigenschappen van een BMW i ervaren? Vraag dan vandaag nog uw proefrit aan! Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.