BMW i-Ready.

Gemakkelijk overstappen naar elektrisch.

U wilt in de toekomst graag elektrisch gaan rijden, maar momenteel bent u hier nog niet klaar voor. Dan biedt Breeman BMW de uitkomst. Wanneer u een nieuw leasecontract bij ons afsluit kunt u kiezen voor de optie i-Ready. Dit kost u slechts € 10,- per maand en houdt in dat u tussentijds, na minimaal 24 maanden, boetevrij kunt overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Dit geldt voor zowel zakelijk als privé leasen. Zo is uw leasecontract klaar voor de toekomst!

Voordelen i-ready.

  • Keuze uit alle huidige BMW modellen
  • Aantrekkelijk leasetarief
  • Na 24 maanden boetevrij overstappen naar elektrisch
  • BMW i-Ready optie voor slecht € 10,- per maand
  • Elektrisch rijden zodra u daar klaar voor bent
Direct rijden in de BMW van uw keuze.
De toekomst is elektrisch.
BMW i-Ready | Breeman BMW

Direct rijden in de BMW van uw keuze.

Uw huidige leasecontract loopt binnenkort af. Het wordt dus tijd om een nieuwe BMW uit te zoeken. Maar kiest u voor diesel, benzine of stapt u toch in een elektrische variant? In de toekomst wilt u graag elektrisch rijden, maar is er is nu nog geen BMW die aan al uw eisen voldoet. Voeg dan de optie i-Ready toe aan uw leasecontract en stap boetevrij over. BMW i-Ready kost u slechts € 10,- per maand.

BMW iNext | Breeman BMW

De toekomst is elektrisch.

In de komende jaren introduceert BMW nog meer volledig elektrische modellen. Zo komt in 2020 de BMW iX3 op de markt. Onze eerste volledig elektrische SUV. Daarnaast verwachten wij nog de BMW i4 en de BMW iNext. Als u besluit over te stappen ontvangt u een nieuw leasecontract en leasetarief. 

Interesse?

Dus bent u binnenkort weer aan de beurt om een nieuw leasecontract af te sluiten? Kies dan voor de i-Ready optie voor slechts € 10,- per maand. Zo stapt u na 24 maanden boetevrij over naar een elektrisch model.