BMW i4.

De 100% elektrische Gran Coupé.

BMW onthult de BMW Concept i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW Concept i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius van 600 kilometer (WLTP) en een vermogen van 534 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier.

Naar verwachting gaat de BMW i4 in 2021 in productie. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Heeft u vragen over de nieuwe BMW i4? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder of meld u aan om updates te ontvangen.

Prestaties van de BMW i4.
Het exterieur van de BMW i4.
Het interieur van de BMW i4
BMW Concept i4 | Breeman BMW

Prestaties van de BMW i4.

De elektromotor van de BMW Concept i4 heeft een vermogen van 530 pk, vergelijkbaar met een V8 motor in het huidige aanbod met verbrandingsmotor. De BMW Concept i4 is snel. Binnen 4 seconden accelereert hij van  0 - 100 km/u. De topsnelheid bedraagt meer dan 200 km/u. Naast deze sportieve rijeigenschappen blinkt hij ook uit in lange afstand rijden. Op een volle accu, haalt de BMW Concept i4 600 kilometer (WLTP).

BMW Concept i4 | Breeman BMW

Het exterieur van de BMW i4.

Opvallend aan de BMW Concept i4 zijn de grote gesloten nierengrille, de moderne carrosseriekleur Frozen Light Copper en de coupé-achtige daklijn. De blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde verwijzen naar zijn elektrische roots. Door het doorlopende glazen panoramadak komt u terecht in een oase van rust wat door de elektrische aandrijving optimaal tot zijn recht komt. De BMW Concept i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés. 

BMW Concept i4 - Breeman BMW3

Het interieur van de BMW i4

Het interieur van de BMW Concept i4 is licht, modern en elegant. Voorin is het interieur volledig gericht op de bestuurder door middel van het nieuwe Curved Display. Het hoogwaardige karakter van het interieur wordt geaccentueerd door de goudbronzen interieurlijsten en door de besturingselementen in kristalglas. 

DE BMW i4 in beeld.