BMW i4.

De 100% elektrische Gran Coupé.

BMW onthult de BMW i4: de allereerste 100% elektrische Gran Coupé. De BMW i4 is uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie, waardoor hij uitstekende prestaties levert. Waaronder een volledig elektrische actieradius tot 590 kilometer (WLTP) en een vermogen van 530 pk. En dit zonder enige emissie. Een nieuw tijdperk van puur elektrisch rijplezier.

Naar verwachting gaat de BMW i4 in 2021 in productie. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Heeft u vragen over de nieuwe BMW i4? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder of meld u aan om updates te ontvangen.

De highlights.

BMW i4 | Breeman BMW

Krachtige acceleratie in de BMW i4.

De elektromotor van de BMW Concept i4 heeft een vermogen van 530 pk, vergelijkbaar met een V8 motor in het huidige aanbod met verbrandingsmotor. De BMW i4 is snel. Binnen 4 seconden accelereert hij van  0 - 100 km/u. De topsnelheid bedraagt meer dan 200 km/u. 

BMW i4 | Breeman BMW

Grotere actieradius.

Naast sportieve rijeigenschappen blinkt hij ook uit in lange afstand rijden. Op een volle accu, haalt de BMW i4 tot 590 kilometer (WLTP). Zeer geschikt voor korte en lange ritten, in de stad en op bochtige buitenwegen. De vrijwel geluidloze aandrijving en de optimaal op de BMW i4 afgestemde ondersteltechniek geven ook bij hoge snelheden en onder uitdagende omstandigheden de indruk dat de auto naar zijn bestemming zweeft.

BMW i4 | Breeman BMW

Opvallend design.

Opvallend aan de BMW Concept i4 zijn de grote gesloten nierengrille, de moderne carrosseriekleur Frozen Light Copper en de coupé-achtige daklijn. De blauwe elementen in de voorzijde, op de flanken en op de achterzijde verwijzen naar zijn elektrische roots. Door het doorlopende glazen panoramadak komt u terecht in een oase van rust wat door de elektrische aandrijving optimaal tot zijn recht komt. De BMW Concept i4 opent een nieuw elektrisch tijdperk voor de BMW Gran Coupés.