De BMW iX3 reserveren.

De toekomst is volledig elektrisch.

Als eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) brengt de BMW iX3 duurzame mobiliteit naar een volgend niveau. De BMW iX3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en zal beschikken over een krachtige accu van meer dan 70 kW en een vermogen van meer dan 270 pk. Hierdoor heeft u bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 kilometer. Interesse in de volledig elektrische BMW iX3? Plaats dan direct uw pre-order. Zo kunt u in 2021 genieten van elektrisch rijplezier!

Hoe werkt het plaatsen van een pre-order voor de BMW iX3?
Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u direct een productieplek voor uw BMW iX3. Mocht u zich bedenken, dan kunt uw pre-order altijd nog annuleren. Deze is pas bindend nadat u een koopovereenkomst hebt ondertekend bij ons. 

* Afbeeldingen tonen de BMW Concept iX3.

BMW i Ready | Breeman BMW

BMW i-Ready.

Gemakkelijk overstappen naar elektrisch.

Loopt uw lease contract binnenkort af en wilt u in de toekomst graag de BMW iX3 rijden? Dan biedt Breeman BMW de uitkomst. Wanneer u een nieuw leasecontract bij ons afsluit kunt u kiezen voor de optie i-Ready. Dit kost u slechts € 10,- per maand en houdt in dat u tussentijds, na minimaal 24 maanden, boetevrij kunt overstappen naar een elektrische of hybride BMW. Dit geldt voor zowel zakelijk als privé leasen. Zo is uw leasecontract klaar voor de toekomst!

Veelgestelde vragen over de BMW iX3.

De productie van de BMW iX3 start de 2e helft van 2020.

De definitieve aanschafprijs van de BMW iX3 is helaas nog niet bekend. Zodra wij meer weten, laten wij dit u direct weten.

Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een BMW iX3. Tot het moment dat u de koopovereenkomst heeft getekend, kunt u de bestelling annuleren. In dit geval wordt uw aanbetaling binnen een maand weer teruggestort op uw rekening. Neem hiervoor contact op met de Breeman BMW vestiging waar u de bestelling bij heeft geplaatst.

Ons overbruggingsaanbod is zeer flexibel aan te vragen en maandelijks opzegbaar. Wanneer uw nieuwe BMW iX3 wordt geleverd, brengt u de voorloopauto weer terug. U hoeft dus niet bang te zijn dat u tijdelijk geen auto tot uw beschikking heeft.