BMW iX3. Nu te reserveren.

De toekomst is volledig elektrisch.

Als eerste volledig elektrische Sports Activity Vehicle (SAV) brengt de BMW iX3 duurzame mobiliteit naar een volgend niveau. De BMW iX3 is uitgerust met de BMW eDrive technologie van de vijfde generatie en zal beschikken over een krachtige accu van meer dan 70 kW en een vermogen van meer dan 270 pk. Hierdoor heeft u bij normaal dagelijks gebruik een actieradius van ruim 400 kilometer. Naar verwachting staat de BMW iX3 vanaf 2020 in onze showrooms. Als eerste in de BMW iX3 rijden? Reserveer dan direct uw productieplek.

Hoe gaat dit in zijn werk?
Door een aanbetaling van € 1.500,- reserveert u direct een productieplek. Zo rijdt u zeker als één van de eersten in de BMW iX3. Mocht u zich bedenken, dan kunt de reservering altijd nog annuleren. Deze is pas bindend nadat u een koopovereenkomst hebt ondertekend bij ons. 

Overbruggingsaanbod.

De BMW iX3 is naar verwachting leverbaar in 2020. Loopt uw leasecontract eerder af? Dan kunt u in de tussentijd gebruikmaken van ons overbruggingsaanbod. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een BMW 530e plug-in hybride, de volledig elektrische BMW i3 of de reguliere BMW X3. Zodra uw BMW iX3 wordt geleverd, kunt u de voorloopauto inleveren. Het contract is flexibel aan te vragen en op te zeggen per maand. Profiteer nu want de hoeveelheid voorloopauto's op de BMW iX3 is beperkt. 

* Afbeeldingen tonen de BMW Concept iX3.

Veelgestelde vragen.

De productie van de BMW iX3 start de 2e helft van 2020.

De definitieve aanschafprijs van de BMW iX3 is helaas nog niet bekend. Zodra wij meer weten, laten wij dit u direct weten.

Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een BMW iX3. Tot het moment dat u de koopovereenkomst heeft getekend, kunt u de bestelling annuleren. In dit geval wordt uw aanbetaling binnen een maand weer teruggestort op uw rekening. Neem hiervoor contact op met de Breeman BMW vestiging waar u de bestelling bij heeft geplaatst.

Ons overbruggingsaanbod is zeer flexibel aan te vragen en maandelijks opzegbaar. Wanneer uw nieuwe BMW iX3 wordt geleverd, brengt u de voorloopauto weer terug. U hoeft dus niet bang te zijn dat u tijdelijk geen auto tot uw beschikking heeft.