BMW iX.

De ultieme elektrische rijervaring.

De BMW iX markeert het begin van een nieuw tijdperk voor mobiliteit. De langverwachte elektrische SUV combineert baanbrekend design en moderne luxe met de nieuwste innovaties op gebied van geautomatiseerd rijden, bediening, connectiviteit en digitale diensten Het nieuwe technologische vlaggenschip van BMW Group focust op lokaal emissievrij rijplezier en een buitengewone actieradius. Bij de marktintroductie, die eind 2021 plaatsvindt, heeft u de keuze uit twee modelvarianten: de BMW iX xDrive40 en BMW iX xDrive50. Ontdek meer!

 

Model
Fiscale waarde Consumentenadviesprijs
BMW iX xDrive40
€ 85.500,- € 86.972,-
BMW iX xDrive50
€ 104.000,- € 105.472,-
BMW iX | Breeman BMW

Highlights van de BMW iX.

Wij zetten de belangrijke punten van de BMW iX op een rij:

  • Eind 2021 in onze showrooms
  • Heeft een maximale actieradius van ruim 600 kilometer (BMW iX xDrive50)
  • Heeft maximumvermogen van 500 pk (BMW iX xDrive50)
  • Zit in minder dan 5 seconden op 100 km/u (BMW iX xDrive50)
  • Meer dan 120 km snelladen in 10 min (BMW iX xDrive50)
  • Nieuw BMW iDrive bedieningsconcept
  • Proporties van een grote BMW SAV: vergelijkbaar met de BMW X5

Vergelijk de modellen.

BMW iX xDrive40

BMW iX xDrive40.

✓  Meer dan 400 km actieradius (WLTP).
  Van 0 - 100 km/u in iets meer dan 6 sec.
✓  Meer dan 90 km snelladen in 10 minuten.
✓  Prijs vanaf € 86.972,-.

BMW iX xDrive50

BMW iX xDrive50.

  Meer dan 600 km actieradius (WLTP).
  Van 0 - 100 km/u in iets minder dan 5 sec.
  Meer dan 120 km snelladen in 10 minuten.
✓  Prijs vanaf € 105.472,-.

Uitstekende prestaties en een grotere actieradius.

Bij de ontwikkeling van de vijfde generatie BMW eDrive technologie is geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen. Dit is dus een zeer duurzaam proces geweest. Duurzaam en met uitstekende prestaties. Het vermogen bedraagt namelijk meer dan 500 pk. Dat is genoeg om de BMW iX in minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km/h te laten accelereren.

Tegelijkertijd is er het duidelijke doel om een voor zijn segment uitzonderlijk laag gemiddeld stroomverbruik te realiseren van minder dan 21 kWh per 100 km volgens de WLTP testcyclus. Met een capaciteit van meer dan 100 kWh is de nieuwste generatie hoogvoltage-accu goed voor een actieradius van meer dan 600 kilometer volgens de WLTP testcyclus voor de BMW iX xDrive50  (BMW iX xDrive40: meer dan 400 km). 

BMW iX | Breeman BMW

Vergroot binnen 10 minuten de actieradius.

Met een laadcapaciteit tot 200 kW (BMW iX xDrive40: tot 150 kW) laadt de accu van de BMW iX aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit. Thuis kunt u uw BMW iX xDrive50 gemakkelijk aan uw BMW Wallbox of het Slimme laadpunt van Alfen met 11 kW in minder dan 11 uur weer volledig opladen (BMW iX xDrive40: in minder dan 8 uur). De BMW meegeleverde noodlaadkabel, de laadkabel voor openbaar opladen en de BMW Charging Card voor toegang tot het openbare laadnetwerk van BMW Charging behoren tot de standaarduitrusting.

BMW iX | Breeman BMW

Een elegant design.

Aan de voorzijde staat de prominente, verticale BMW nierengrille centraal. Aangezien de elektrische aandrijving van de BMW iX slechts weinig koellucht nodig heeft, is de nierengrille volledig dicht. Zijn functie is volledig digitaal geworden: het doet dienst als een ‘intelligentiepaneel’. Cameratechnologie, radarfuncties en sensoren zijn naadloos in de grille geïntegreerd achter een transparant oppervlak. Tot de exterieurhighlights van de BMW iX behoren ook de meest compacte koplampunits ooit voor een serieproductiemodel van BMW, de vlak gemonteerde portiergrepen (te activeren met een druk op een knop), de raamstijlloze portieren, de bagageklep – zonder sluitnaden over de gehele achterzijde uitgestrekt – en de eveneens zeer slanke achterlichten.

BMW iDrive bedieningsconcept

BMW iDrive.

Het nieuwe BMW iDrive bedieningsconcept is gericht op een volledig holistische interieurbeleving en laat u voor het eerst op natuurlijke en emotionele wijze communiceren met uw BMW. Maak kennis met de intelligente digitale assistenten, die reageren op uw stem en gebaren en het verblijf in uw BMW iX zo aangenaam mogelijk maken. Als aanvulling op de haptische BMW iDrive touchscreens was het infotainmentsysteem van uw BMW nog nooit op zo'n natuurlijke wijze te bedienen.