BMW iX.

Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. De langverwachte elektrische SUV heeft een elegant uiterlijk en hypermodern interieur en een actieradius van meer dan 600 kilometer. De BMW iX staat vanaf de tweede helft van 2021 in onze showrooms!

Heeft u vragen over de nieuwe BMW iX? Onze verkoopadviseurs staan zowel online als fysiek in onze showrooms voor u klaar of meld u aan om updates te ontvangen!

BMW iX

Highlights van de BMW iX.

Wij zetten de belangrijke punten van de BMW iX op een rij:

  • Medio november 2021 in onze showrooms
  • Heeft een actieradius van ruim 600 kilometer (WLTP)
  • Heeft maximumvermogen van 500 pk
  • Zit in minder dan 5 seconden op 100 km/u
  • Heeft het formaat van BMW SAV's als de BMW X5 en X6.

Uitstekende prestaties en een grotere actieradius.

Bij de ontwikkeling van de vijfde generatie BMW eDrive technologie is geen gebruik gemaakt van zeldzame grondstoffen. Dit is dus een zeer duurzaam proces geweest. Duurzaam en met uitstekende prestaties. Het vermogen bedraagt namelijk meer dan 500 pk. Dat is genoeg om de BMW iX in minder dan vijf seconden van 0 naar 100 km/h te laten accelereren.

Tegelijkertijd is er het duidelijke doel om een voor zijn segment uitzonderlijk laag gemiddeld stroomverbruik te realiseren van minder dan 21 kWh per 100 km volgens de WLTP testcyclus. Met een capaciteit van meer dan 100 kWh is de nieuwste generatie hoogvoltage-accu goed voor een actieradius van meer dan 600 kilometer volgens de WLTP testcyclus. 

BMW iX | Breeman BMW

Vergroot binnen 10 minuten de actieradius.

Met de nieuwe laadtechnologie van de BMW iX is snelladen tot 200 kW mogelijk. Daarmee laadt de accu in minder dan 40 minuten van 10 tot 80 procent op. Bovendien kan de actieradius in tien minuten met meer dan 120 kilometer worden vergroot. 

BMW iX | Breeman BMW

Een elegant design.

Aan de voorzijde staat de prominente, verticale BMW nierengrille centraal. Aangezien de elektrische aandrijving van de BMW iX slechts weinig koellucht nodig heeft, is de nierengrille volledig dicht. Zijn functie is volledig digitaal geworden: het doet dienst als een ‘intelligentiepaneel’. Cameratechnologie, radarfuncties en sensoren zijn naadloos in de grille geïntegreerd achter een transparant oppervlak. Tot de exterieurhighlights van de BMW iX behoren ook de meest compacte koplampunits ooit voor een serieproductiemodel van BMW, de vlak gemonteerde portiergrepen (te activeren met een druk op een knop), de raamstijlloze portieren, de bagageklep – zonder sluitnaden over de gehele achterzijde uitgestrekt – en de eveneens zeer slanke achterlichten.