BMW ///M.

De krachtigste letter ter wereld.

M. De krachtigste letter ter wereld. Geïnspireerd door de autosport en klaar om uw adrenalinepeil omhoog te laten schieten. Bij Breeman BMW besteden wij veel aandacht aan BMW M. Zo hebben wij een speciaal deel van onze showroom aan de Driemanssteeweg 130 te Rotterdam ingericht op BMW M, hebben wij een gecertificeerd BMW M Specialist en organiseren wij zowel voor onze klanten als liefhebbers diverse evenementen gericht op BMW M. Als BMW M Certified dealer voor de regio Groot Rotterdam hebben wij een ruim aanbod aan nieuwe en jong gebruikte BMW M modellen. Ook kunt u voor originele M Performance onderdelen en accessoires bij ons terecht. Kom naar onze showroom en ervaar wat BMW M zo speciaal maakt!

ONTDEK ONZE BMW M VOORRAAD.

Wij hebben zowel nieuwe BMW M modellen als occasions op voorraad. Bent u op zoek naar een nieuwe BMW M2 Competition of gaat uw voorkeur uit naar een BMW M5 occasion? Neem een kijkje tussen ons aanbod BMW M modellen en ontdek of uw favoriete BMW M model hier tussen staat.

Al onze BMW M occasions vallen onder het BMW Premium Selection label. Dit betekent dat onze BMW M occasions in topconditie zijn en voldoen aan alle strenge BMW eisen. Hierdoor ontvangt u 24 maanden garantie op uw BMW M occasion ongeacht het aantal kilometers.

DE NIEUWE BMW M2 Competition.

Verkrijgbaar vanaf € 99.995,-.

De BMW M2 Competition is gebouwd voor winnaars. Nu nog verfijnder, krachtiger en innovatiever dan voorheen. Met een nieuwe bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, gebaseerd op de motor van de BMW M3 en BMW M4, levert de BMW M2 Competition nu 410 pk. Door verschillende aanpassingen in het chassis is de sportauto nog stijver, wat de sportieve rijeigenschappen ten goede komt. Stap in en vestig nieuwe records!

De nieuwe BMW M5 - nu bij Breeman BMW

De nieuwe BMW M5.

Verkrijgbaar vanaf € 163.788,-.

Dit is de nieuwe BMW M5! Meer vermogen, meer rijplezier en nog meer stuurprecisie. Met zijn 600pk sterke M TwinPower Turbo 8-cilinder motor sprint de BMW M5 van 0 naar 100 in 3,4 seconden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 250 km/u. Met het optionele M Driver’s Package wordt de topsnelheid opgeschroefd naar 305 km/u. Om dit veilig en comfortabel te laten verlopen introduceert BMW voor het eerst BMW M xDrive vierwielaandrijving, waarmee schakelen tussen achterwiel- en vierwielaandrijving mogelijk is. Puur M rijplezier van een nieuw niveau. 

De BMW M5 is verkrijgbaar vanaf € 163.788 en uit te breiden met het Competition Pack voor € 9.171,-. Hierdoor is uw BMW M5 nog krachtiger, sportiever en mag hij zich een BMW M5 Competition noemen. Klaar om de strijd aan te gaan! 

BMW M PERFORMANCE PARTS.

Voor de aerodynamica, het onderstel of in de cockpit: overal in de auto bieden BMW M Performance Parts niet alleen eenvoudige upgrades, maar vormen ze zelfs de sleutel tot het ultieme autosportgevoel. BMW M Performance Parts zijn verkrijgbaar voor de BMW 1, 2, 3, 4 en 5 Serie. De onderdelen zijn los te bestellen of in een M Performance Pack. Ontdek meer!

BREEMAN BMW M EVENEMENTEN.

Bij Breeman zijn wij BMW M liefhebbers en met ons nog vele anderen. Daarom vinden wij het leuk om deze fans bij elkaar te brengen en te genieten van een dag vol snelheid en adembenemende performance. Hieronder een overzicht van de door ons georganiseerde BMW M evenementen. 

Breeman BMW M Drivers Experience M2 010 Rotterdam

Breeman BMW M Drivers Experience.

Speciaal voor onze BMW M klanten organiseerden wij in samenwerking met BMW Driving Experience Slotemakers de Breeman BMW M Driving Experience in Zandvoort! Tijdens een uitdagend middagprogramma waarin zowel theorie als praktijk centraal stonden kregen de deelnemers de kans hun rijvaardigheden te verbeteren en het ware potentieel van hun eigen BMW M model te ervaren tijdens een twee uur durende circuitsessie. Een unieke kans die met veel enthousiasme werd ontvangen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Breeman BMW M Event.

Hiernaast vindt u een videoregistratie van het door Breeman BMW georganiseerde BMW M Event op onze vestiging aan de Driemanssteeweg 130 te Rotterdam. Samen met particuliere eigenaren, clubleden en BMW Nederland wisten wij maar liefst 53 BMW M modellen tentoon te stellen in onze showroom. Honderden klanten en liefhebbers stonden daarbij oog in oog met hun favoriete BMW M model.