BMW onderhoudscontracten.

BMW Service Inclusive & BMW Value Service.

Houdt uw BMW in topconditie met BMW Service Inclusive of BMW Value Service. BMW onderhoudscontracten waarmee u niet voor onverwachte kosten komt te staan en waarmee blijvend rijplezier wordt gegarandeerd.

BMW onderhoud | Breeman BMW

BMW Service Inclusive.

Het transparante onderhoudscontract voor uw BMW.

Met BMW Service Inclusive voorkomt u onverwachte kosten voor het onderhoud aan uw BMW. Dit aantrekkelijke en volledig transparante onderhoudscontract zorgt ervoor dat uw BMW in topconditie blijft en maakt uw BMW bij verkoop aantrekkelijker.

U kunt kiezen uit verschillende pakketten met looptijden van 3 jaar en 40.000 kilometer tot 10 jaar en 200.000 kilometer. De enige voorwaarde is dat het BMW Service Inclusive onderhoudscontract voor de eerste onderhoudsbeurt wordt afgesloten. BMW Service Inclusive omvat als onderhoudscontract het voorgeschreven onderhoud aangevuld met benodigde originele BMW onderdelen, vloeistoffen en het werkplaatstarief.

Geïnteresseerd in BMW Service Inclusive? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract aan.

Tarieven BMW Service Inclusive.

Voor een BMW Service Inclusive onderhoudscontract met een looptijd van 5 jaar / 100.000 km gelden de volgende tarieven:

BMW 1 & 2 Serie
€ 699,-
BMW 3 & 4 Serie
€ 799,-
BMW 5 & 6 Serie
€ 899,-
BMW X1 & X2
€ 799,-
BMW onderhoud | Breeman BMW

BMW Value Service.

Voor BMW's van 2000 - 2012.

Naast BMW Service Inclusive bieden wij bij Breeman BMW ook onderhoudspakketten aan voor BMW's geregistreerd tussen 2000 en 2012, onder de noemer BMW Value Service, waarbij u vooraf inzicht krijgt in de totaalprijs van het onderhoud en de uit te voeren werkzaamheden. Of uw BMW onderhoud nodig heeft hoeft u overigens zelf niet in de gaten te houden, de auto meldt het u middels een servicelampje dat gaat branden op uw dashboard. Het onderhoud wordt uitgevoerd door ervaren BMW monteurs. Specialisten die tevens gebruik maken van originele BMW onderdelen, voor het behoud van uw rijplezier en een goede inruilwaarde.

Bent u geïnteresseerd in BMW Value Service? Klik dan op onderstaande button en controleer welke onderhoudspakketten er voor uw BMW beschikbaar zijn.