BMW onderhoudscontracten.

BMW Service Inclusive & BMW Value Service.

Houdt uw BMW in topconditie met BMW Service Inclusive of BMW Value Service. BMW onderhoudscontracten waarmee u niet voor onverwachte kosten komt te staan en waarmee blijvend rijplezier wordt gegarandeerd.

BMW onderhoud | Breeman BMW

BMW Service Inclusive.

Het transparante onderhoudscontract voor uw BMW.

U rijdt altijd in een perfect onderhouden BMW – voor een aantrekkelijke, vaste prijs vooraf. Dat is BMW Service Inclusive. U kunt in één keer al het voorgeschreven onderhoud als pakket ongekend voordelig inkopen. Daarmee bent u veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart betaalt. Met BMW Service Inclusive Plus koopt u ook de vervanging van slijtagelen in één keer af.

Enige voorwaarde is dat u voor de eerste onderhoudsbeurt van uw BMW het BMW Service Inclusive Onderhoudscontract inkoopt. Alle BMW Service Inclusive onderhoudscontracten zijn overdraagbaar op de volgende eigenaar.

Geïnteresseerd in BMW Service Inclusive? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of vraag direct uw BMW Service Inclusive onderhoudscontract aan.

Tarieven BMW Service Inclusive.

Voor een BMW Service Inclusive onderhoudscontract met een looptijd van 5 jaar / 100.000 km gelden de volgende tarieven:

Benzine / diesel
Actietarief
BMW 1 & 2 Serie
€ 699,-
BMW 3 & 4 Serie
€ 799,-
BMW 5 & 6 Serie
€ 899,-
BMW X1 & X2
€ 799,-
Elektrisch
Actietarief
BMW i3
€ 508,20
BMW iX3
€ 592,90
BMW onderhoud | Breeman BMW

BMW Value Service.

Voor BMW's van 2000 - 2012.

Naast BMW Service Inclusive bieden wij bij Breeman BMW ook onderhoudspakketten aan voor BMW's geregistreerd tussen 2000 en 2012, onder de noemer BMW Value Service, waarbij u vooraf inzicht krijgt in de totaalprijs van het onderhoud en de uit te voeren werkzaamheden. Of uw BMW onderhoud nodig heeft hoeft u overigens zelf niet in de gaten te houden, de auto meldt het u middels een servicelampje dat gaat branden op uw dashboard. Het onderhoud wordt uitgevoerd door ervaren BMW monteurs. Specialisten die tevens gebruik maken van originele BMW onderdelen, voor het behoud van uw rijplezier en een goede inruilwaarde.

Bent u geïnteresseerd in BMW Value Service? Klik dan op onderstaande button en controleer welke onderhoudspakketten er voor uw BMW beschikbaar zijn.