BMW Private Lease.

Vanaf € 425,-* per maand.

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW vanaf € 425,-* per maand. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Interesse? Bereken direct voor welk maandbedrag u de door u gewenste BMW kunt rijden!

Voordelen van BMW Private Lease.

 • U rijdt in een gloednieuwe BMW
 • Geen grote eenmalige investering
 • Scherp all-in tarief
 • 0% fiscale bijtelling
 • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease
 • Breeman BMW is altijd uw aanspreekpunt

 

BMW 1 Serie Private Lease | Breeman BMW

BMW 1 Serie.

Nu vanaf € 425,-* per maand.

De BMW 1 Serie verovert in no time alle wegen. Zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en perfecte 50:50 aslastverdeling zorgen voor buitengewoon rijplezier. Vanaf € 425,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 1 Serie. Ontdek meer!

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease - Breeman BMW

BMW 2 Serie.

Nu vanaf € 429,-* per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer is de ideale combinatie van een ruim interieur en compacte afmetingen. Comfortabel door de grote portieren en de verhoogde instap. Vanaf € 429,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. Ontdek meer!

BMW 3 Serie Private Lease

BMW 3 Serie Sedan.

Nu vanaf € 649,-* per maand.

De BMW 3 Serie Sedan is dé ultieme sportsedan. De combinatie van sterke motoren, innovatieve features en zijn dynamische vormtaal maken de BMW 3 Serie onweerstaanbaar. Vanaf € 649,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 3 Serie Sedan. Ontdek meer!

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

BMW 3 Serie Touring.

Nu vanaf € 699,-* per maand.

Sportief en efficiënt, met een zee aan ruimte. THE 3 heeft het allemaal. Vanaf 28 september in onze showrooms. In combinatie met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW 330i Touring vanaf € 699,-* per maand. Ontdek meer!

BMW 4 Serie Gran Coupé - Private Lease vanaf € 639,- per maand

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Nu vanaf € 539,-* per maand.

De BMW 4 Serie Coupé combineert atletische souplesse met onweerstaanbaar design. Het resultaat is een dynamische rijbeleving die al vanaf de eerste meter enthousiast maakt. Vanaf € 539,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. Ontdek meer!

BMW X1 Private Lease header

BMW X1.

Nu vanaf € 599,-* per maand.

De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Vanaf € 599,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X1. Ontdek meer!

Nieuwe BMW X2 Breeman BMW Gouda Rotterdam

BMW X2.

Nu vanaf € 649,-* per maand.

Houdt u van opvallen? De BMW X2 Lefhebber Edition is geen alledaagse verschijning. Maar eentje met een eigen, brutaal karakter. De nieuwe BMW X2 is een leider. Hij volgt zijn eigen weg. Hier is durf voor nodig. Alleen iets voor de échte lefhebber. Vanaf € 649,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X2. Ontdek meer!

BMW X3 Private Lease - Breeman BMW

BMW X3.

Nu vanaf € 869,-* per maand.

De BMW X3 is altijd klaar voor actie. Hij imponeert met zijn robuuste uiterlijk en verfijnde rijeigenschappen. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse. Vanaf € 869,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X3. Ontdek meer!

BMW i3 Executive Edition.

Tijdelijk € 549,-* per maand.

De BMW i3 is onlangs voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Om de BMW i3 nog aantrekkelijker te maken, introduceert Breeman BMW de BMW i3 Executive Edition. Zo rijdt u een bijzonder compleet uitgevoerde BMW i3 met BMW Private Lease tegen een voordelig tarief van € 549-* per maand.

BMW Private Lease all-in.

Met BMW Private Lease betaalt u voor een nieuwe BMW een vast maandbedrag waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent. Standaard inbegrepen zijn: 

 • Rente en afschrijving
 • All risk verzekering
 • Onderhoud en Reparatie 
 • Houderschapsbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Pechhulp 
 • Afleverkosten en leges
BMW Private Lease Keurmerk | Breeman BMW

Keurmerk Private Lease.

Als u kiest voor BMW Private Lease dan kiest u voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. BMW Private Lease wordt namelijk onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Dit keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product  
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten 

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.