BMW Private Lease.

Vanaf € 425,-* per maand.

Met BMW Private Lease rijdt u een gloednieuwe BMW vanaf € 425,-* per maand. Voor dit all-in tarief rijdt u een nieuwe BMW waarbij vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen. U kunt uw BMW geheel naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers per jaar. Interesse? Bereken direct voor welk maandbedrag u de door u gewenste BMW kunt rijden!

Voordelen van BMW Private Lease.

•    U rijdt in een gloednieuwe BMW
•    Geen grote eenmalige investering
•    Scherp all-in tarief
•    0% fiscale bijtelling
•    Breeman BMW is altijd uw aanspreekpunt

De nieuwe BMW 1 Serie | Breeman BMW

BMW 1 Serie.

Nu vanaf € 425,-* per maand.

De BMW 1 Serie verovert in no time alle wegen. Zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en perfecte 50:50 aslastverdeling zorgen voor buitengewoon rijplezier. Vanaf € 425,-* per maand rijdt u al een BMW 1 Serie. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease - Breeman BMW

BMW 2 Serie.

Nu vanaf € 429,-* per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer is de ideale combinatie van een ruim interieur en compacte afmetingen. Comfortabel door de grote portieren en de verhoogde instap. Vanaf € 429,-* per maand rijdt u al een BMW 2 Serie Active Tourer. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW 3 Serie Private Lease

BMW 3 Serie Sedan.

Nu vanaf € 649,-* per maand.

De BMW 3 Serie Sedan is dé ultieme sportsedan. De combinatie van sterke motoren, innovatieve features en zijn dynamische vormtaal maken de BMW 3 Serie onweerstaanbaar. Tijdelijk vanaf € 649,-* per maand, all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW 4 Serie Gran Coupé - Private Lease vanaf € 639,- per maand

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Nu vanaf € 539,-* per maand.

De BMW 4 Serie Coupé combineert atletische souplesse met onweerstaanbaar design. Het resultaat is een dynamische rijbeleving die al vanaf de eerste meter enthousiast maakt. Vanaf € 539,-* per maand rijdt u al een BMW 4 Serie Gran Coupé. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW X1 Private Lease header

BMW X1.

Nu vanaf € 599,-* per maand.

De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Vanaf € 599,-* per maand rijdt u al een BMW X1. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

Nieuwe BMW X2 Breeman BMW Gouda Rotterdam

BMW X2.

Nu vanaf € 649,-* per maand.

Houdt u van opvallen? De BMW X2 Lefhebber Edition is geen alledaagse verschijning. Maar eentje met een eigen, brutaal karakter. De nieuwe BMW X2 is een leider. Hij volgt zijn eigen weg. Hier is durf voor nodig. Alleen iets voor de échte lefhebber! Vanaf € 649,-* per maand rijdt u al een BMW X2. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW X3 Private Lease - Breeman BMW

BMW X3.

Nu vanaf € 869,-* per maand.

De BMW X3 is altijd klaar voor actie. Hij imponeert met zijn robuuste uiterlijk en verfijnde rijeigenschappen. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse. Vanaf € 869,-* per maand rijdt u al een BMW X2. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW i3 Executive Edition.

Tijdelijk € 549,-* per maand.

De BMW i3 is onlangs voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Om de BMW i3 nog aantrekkelijker te maken, introduceert Breeman BMW de BMW i3 Executive Edition. Zo rijdt u een bijzonder compleet uitgevoerde BMW i3 tegen een voordelig tarief van € 549-* per maand. Deze prijs is all-inclusief. U hoeft alleen nog te tanken.

BMW PRIVATE LEASE ALL-IN.

Standaard inbegrepen.

Met BMW Private Lease betaalt u voor een nieuwe BMW een vast maandbedrag waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

In het all-in maandbedrag betaalt u een vast percentage rente. Daarnaast zijn er afschrijvingskosten opgenomen aangezien de waarde van uw BMW afneemt.

Bij Breeman BMW vinden wij uw veiligheid erg belangrijk. In het maandbedrag is dus een allrisk verzekering opgenomen zodat u altijd goed verzekerd bent. Hierbij heeft u een eigen risico van € 135,- per schadegeval.

Over houderschapsbelasting hoeft u geen zorgen meer te maken, ook dit is inbegrepen in het maandbedrag.

Bij Breeman BMW kennen wij uw auto van binnen en van buiten. Voor onderhoud en reparatie staan wij in onze vestigingen in Rotterdam en Gouda uiteraard voor u klaar.

Uw BMW banden dienen minimaal een profieldiepte van 2 mm te hebben. Voor het wisselen van uw banden kunt u ook bij Breeman BMW in Rotterdam of Gouda terecht.

U kan met een gerust gevoel de weg op met uw nieuwe BMW. Bij pech in Nederland staat Alliance Global Assistance 24/7 voor u klaar.

U zal nooit voor onverwachte verassingen komen te staan. Zelfs de afleverkosten en leges zijn opgenomen in het all-in maandbedrag.

Het maandbedrag is inclusief 21% BTW.

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.