BMW Private Lease.

Vanaf € 419,-* per maand.

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen en bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. Met BMW Private Lease rijdt u bij Breeman BMW vanaf € 419,-* een BMW 1 Serie rijden. Hierbij zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen, zoals onderhoud en houderschapsbelasting. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om een offerte op maat te maken.

U rijdt in een gloednieuwe BMW
Geen grote eenmalige investering
Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

Zo werkt BMW Private Lease.

Voor het aanvragen van een Private Lease overeenkomst hoeft u uw huis niet meer uit. Wij kunnen samen met u het gehele proces online doorlopen en afronden. BMW Private Lease kunt u al in een paar simpele stappen regelen:

1. U heeft een BMW op het oog en stelt deze naar wens samen in onze online configurator.
2. U bepaalt het aantal kilometers dat u per jaar wilt rijden en hoe lang de overeenkomst loopt.
3. Breeman BMW helpt u graag met het maken van een offerte op maat.
4. Vervolgens levert u online uw financiële gegevens aan.
5. BMW FS checkt uw financiële draagkracht.
6. Als uw aanvraag wordt geaccepteerd, wordt uw contract naar Breeman BMW gestuurd. 
7. U tekent (online) dit contract en geniet zorgeloos van uw gloednieuwe BMW.

BMW M Sport | Breeman BMW

Actie: BMW Private Lease Editions.

Sportieve deals.

Maak kennis met de Private Lease Editions op de BMW 1 Serie, BMW 2 Serie Gran Coupé en BMW X2. U heeft de keuze uit een Private Lease Sport Edition of een Private Lease M Sport Edition tegen het scherpste maandtarief. Kies uw gewenste uitvoering, laat uw gegevens achter en profiteer direct!

Welke BMW heeft uw voorkeur?

BMW 1 Serie | Breeman BMW

BMW 1 Serie.

Nu vanaf € 419,-* per maand.

De BMW 1 Serie verovert in no time alle wegen. Zijn sportieve design, dynamische rijeigenschappen en perfecte 50:50 aslastverdeling zorgen voor buitengewoon rijplezier. Vanaf € 419,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 1 Serie. Ontdek meer!

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease - Breeman BMW

BMW 2 Serie.

Nu vanaf € 475,-* per maand.

De BMW 2 Serie Active Tourer is de ideale combinatie van een ruim interieur en compacte afmetingen. Comfortabel door de grote portieren en de verhoogde instap. Vanaf € 475,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 2 Serie Active Tourer. Ontdek meer!

BMW 2 Serie Gran Coupé - Breeman BMW

BMW 2 Serie Gran Coupe.

Nu vanaf € 509,-* per maand.

BMW introduceert de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé: de allereerste ooit! Vanaf € 509,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé. Ontdek meer!

BMW 2 Serie Gran Coupé - Breeman BMW

BMW 3 Serie Sedan.

Nu vanaf € 625,-* per maand.

De BMW 3 Serie Sedan is dé ultieme sportsedan. De combinatie van sterke motoren, innovatieve features en zijn dynamische vormtaal maken de BMW 3 Serie onweerstaanbaar. Vanaf € 625,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 3 Serie Sedan. Ontdek meer!

BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

BMW 3 Serie Touring.

Nu vanaf € 649,-* per maand.

Sportief en efficiënt, met een zee aan ruimte. THE 3 heeft het allemaal. In combinatie met BMW Private Lease rijdt u de nieuwe BMW Serie Touring vanaf € 649,-* per maand. Ontdek meer!

BMW 418iA Gran Coupé M Sport Corporate Lease

BMW 4 Serie Gran Coupé.

Nu vanaf € 679,-* per maand.

De BMW 4 Serie Coupé combineert atletische souplesse met onweerstaanbaar design. Het resultaat is een dynamische rijbeleving die al vanaf de eerste meter enthousiast maakt. Vanaf € 679,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé. Ontdek meer!

BMW X1 | Breeman BMW

BMW X1.

Nu vanaf € 635,-* per maand.

De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie staat de BMW X1 model voor de BMW X filosofie en verplaatst hij zijn passagiers dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem van de stad net zo gemakkelijk naar het terrein. Vanaf € 635-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X1. Ontdek meer!

BMW X2 | Breeman BMW

BMW X2.

Nu vanaf € 639,-* per maand.

Houdt u van opvallen? De BMW X2 is geen alledaagse verschijning. Maar eentje met een eigen, brutaal karakter. De nieuwe BMW X2 is een leider. Hij volgt zijn eigen weg. Hier is durf voor nodig. Alleen iets voor de échte lefhebber. Vanaf € 639,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X2. Ontdek meer!

BMW X3 - Breeman BMW

BMW X3.

Nu vanaf € 929,-* per maand.

De BMW X3 is altijd klaar voor actie. Hij imponeert met zijn robuuste uiterlijk en verfijnde rijeigenschappen. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Maak kennis met de nieuwe maatstaf in z’n klasse. Vanaf € 929,-* per maand rijdt u met BMW Private Lease een gloednieuwe BMW X3. Ontdek meer!

BMW i3 | Breeman BMW

BMW i3.

Nu vanaf € 545,-* per maand.

De 100% elektrische en duurzame BMW i3 is geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. En tijdelijk extra aantrekkelijk met BMW Private Lease. Naast het attractieve tarief van slechts € 545,- p/mnd profiteert u nu tijdelijk van 10.000 km gratis laden. Na het afsluiten van een Private Lease overeenkomst voor uw nieuwe BMW i3 kunt u het tegoed op uw ChargeNow laadpas activeren. Het laadtegoed blijft daarna maar liefst twee jaar geldig.

Voordelen van BMW Private Lease.

Zekerheid en onbezorgd rijplezier.

Met BMW Private Lease betaalt u voor een nieuwe BMW een vast maandbedrag waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen. Dat betekent geen grote eenmalige investering voor u, de zekerheid van Breeman BMW als aanspreekpunt en het Keurmerk Private Lease. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u. Hierdoor weet u exact waar u aan toe bent. Standaard inbegrepen zijn: 

 • Rente en afschrijving
 • All risk verzekering
 • Onderhoud en Reparatie 
 • Houderschapsbelasting
 • Vervanging van de banden
 • Pechhulp 
 • Afleverkosten en leges

 

BMW Private Lease Keurmerk | Breeman BMW

Keurmerk Private Lease.

Als u kiest voor BMW Private Lease dan kiest u voor leasen met een kwaliteitskeurmerk. BMW Private Lease wordt namelijk onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Dit keurmerk staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen en biedt u de volgende 5 zekerheden:

 • Eerlijke voorwaarden
 • Compleet product  
 • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
 • 14 dagen bedenktijd
 • Zekerheid bij klachten 

*Dit aanbod is gebaseerd op een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer. Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.