BMW Private Lease.

Met BMW Private Lease kunt u bij Breeman BMW vanaf € 399,-* per maand een gloednieuwe BMW rijden. U betaalt voor uw nieuwe BMW een vast maandbedrag waarin vrijwel alle kosten zijn inbegrepen. Het maandbedrag is afhankelijk van de door uzelf te bepalen looptijd en het door u gewenste jaarkilometrage. Bekijk hieronder de voordelen van BMW Private Lease en een overzicht van alle modellen inclusief huidige tarieven. Direct berekenen voor welk maandbedrag u de door u gewenste BMW kunt rijden? Klik dan op onderstaande button en kies de gewenste uitvoering, looptijd en kilometrage.

Haal en brengservice Breeman BMW Gouda Rotterdam

Voordelen van BMW Private Lease.

• U rijdt in een gloednieuwe BMW
• Geen grote eenmalige investering
• Scherp all-in tarief
• 0% fiscale bijtelling
• Breeman BMW is altijd uw aanspreekpunt

Breeman BMW Rotterdam Gouda BMW 1 Serie Private lease

BMW 1 Serie Private Lease.

Nu vanaf € 399,-* per maand.

Een nieuwe BMW 1 Serie rijden met BMW Private Lease wordt steeds populairder. Niet zo gek ook, u betaalt met BMW Private Lease namelijk een vast bedrag per maand waarin vrijwel alle autokosten zijn inbegrepen.

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease - Breeman BMW

BMW 2 Serie Active Tourer Private Lease.

Nu vanaf € 459,-* per maand.

Combineer BMW Private Lease met de praktische en flexibele BMW 2 Serie Active Tourer vanaf slechts € 459,-* per maand.

BMW 3 Serie Private Lease

BMW 3 Serie Sedan Private Lease.

Nu vanaf € 699,-* per maand.

De BMW 3 Serie Sedan, de benchmark in het segment voor de premium middenklassers, rijdt u met BMW Private Lease al vanaf € 699,-* per maand.

BMW 4 Serie Gran Coupe Private Lease.

Nu vanaf € 625,-* per maand.

Exclusief bij Breeman BMW profiteert u van een aantrekkelijke Private Lease deal op de BMW 418i Gran Coupé inclusief automatische transmissie, M Sportpakket en Executive uitvoering. Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar betaalt u € 625,-* per maand.

BMW X1 Private Lease header

BMW X1 Private Lease.

Nu vanaf € 629,-* per maand.

Geen grote investering doen en toch in de stoerste SUV van het moment rijden? Het kan met BMW Private Lease.

BMW i3 Executive Edition.

Tijdelijk € 549,-* per maand.

Exclusief bij Breeman BMW profiteert u tijdelijk van een aantrekkelijke Private Lease deal op de BMW i3 Executive Edition. U rijdt een bijzonder compleet uitgevoerde BMW i3 tegen een voordelig tarief van € 549,-* per maand. Zo wordt premium rijden voor iedereen beschikbaar! 

BMW PRIVATE LEASE ALL-IN.

Standaard inbegrepen.

Met BMW Private Lease betaalt u voor een nieuwe BMW een vast maandbedrag waarin bijna alle autokosten zijn inbegrepen. Alleen de kosten voor brandstof, bekeuringen en bijvoorbeeld het wassen van uw auto zijn voor u.

In het all-in maandbedrag betaalt u een vast percentage rente. Daarnaast zijn er afschrijvingskosten opgenomen aangezien de waarde van uw BMW afneemt.

Bij Breeman BMW vinden wij uw veiligheid erg belangrijk. In het maandbedrag is dus een allrisk verzekering opgenomen zodat u altijd goed verzekerd bent. Hierbij heeft u een eigen risico van € 135,- per schadegeval.

Over houderschapsbelasting hoeft u geen zorgen meer te maken, ook dit is inbegrepen in het maandbedrag.

Bij Breeman BMW kennen wij uw auto van binnen en van buiten. Voor onderhoud en reparatie staan wij in onze vestigingen in Rotterdam en Gouda uiteraard voor u klaar.

Uw BMW banden dienen minimaal een profieldiepte van 2 mm te hebben. Voor het wisselen van uw banden kunt u ook bij Breeman BMW in Rotterdam of Gouda terecht.

U kan met een gerust gevoel de weg op met uw nieuwe BMW. Bij pech in Nederland staat Alliance Global Assistance 24/7 voor u klaar.

U zal nooit voor onverwachte verassingen komen te staan. Zelfs de afleverkosten en leges zijn opgenomen in het all-in maandbedrag.

Het maandbedrag is inclusief 21% BTW.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. * Gecommuniceerde Private Lease tarieven zijn op basis van BMW Private Lease met een looptijd van 48 maanden en een 10.000 kilometer per jaar.