Breek het ijs.

Originele BMW winteraccessoires.

Het wintersportseizoen is weer van start gegaan. Voordat u een frisse neus in de Alpen gaat halen, wijzen wij u graag op onze originele BMW winteraccessoires. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een dakkoffer? Neem tot 50 kg extra bagage mee deze wintersport. Of houdt u BMW ook in de winter schoon met de complete BMW onderhoudsset. Ontdek snel meer in onze webshop en breek het ijs!

BMW onderhoudsset| Breeman BMW

Winterproof.

Laat niets aan het toeval over. Met de complete BMW Onderhoudsset bent u deze winter perfect voorbereid op ijs en sneeuw.

Dakkoffer | Breeman BMW

Echt alles kan mee!

Rijd de wintersport tegemoet met extra opbergruimte: zo hoeft u nooit meer te kiezen, maar kan gewoon alles mee! Past op alle BMW dakdragersystemen.

BMW Winterwielset | Breeman BMW

15% korting op BMW winterwielsets.

In de winter maken uw wielen het verschil. BMW Winterwielsets geven u meer veiligheid en meer rijplezier. Zeker als het kouder is dan 7°C. Daarbij zijn ze perfect afgestemd op uw BMW. En dat geldt ook voor de opvallend mooie vormgeving. Swipe door ons aanbod. Vind uw favoriete set en maak tijdelijk gebruik van 15% voordeel op de aanschaf van uw BMW Winterwielset. 

Gebruik uw vouchercode: WINTERSRIJPLEZIER