BMW X Serie.

Tijdelijk 5 jaar onderhoud en verlengde garantie cadeau.

De wereld ligt aan uw voeten. Ga samen met uw BMW uit de BMW X Serie op ontdekkingstocht. Een BMW X model biedt vele voordelen. Zo heeft u door de verhoogde zitpositie altijd een goed overzicht. Past de intelligente vierwielaandrijving, BMW xDrive, zich in een fractie van een seconde aan bij nieuwe omstandigheden. En vindt u in een BMW X model altijd een efficiënte en krachtige motor. Rijplezier gegarandeerd. En wanneer trekt u erop uit?

U ontvangt tijdelijk 5 jaar onderhoud en verlengde garantie cadeau wanneer u een BMW X model nieuw uit voorraad koopt. Daarnaast verlengen wij de garantie naar 5 jaar. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart. Private Lease is uitgesloten van dit aanbod.

5 jaar onderhoud & verlengde garantie cadeau.

Wanneer u een BMW X model nieuw uit voorraad koopt ontvangt u 5 jaar onderhoud cadeau. Daarnaast verlengen wij de garantie naar 5 jaar. Deze aanbieding is geldig t/m 31 maart 2019. Wat kunt u allemaal van ons verwachten? 

  • Onderhoud volgens de BMW richtlijnen
  • Motorolie verversen
  • Oliefilter vervangen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Interieurfilter(s) vervangen
  • Brandstoffilter(s) vervangen
  • Bougies vervangen
  • Remvloeistof aanvullen
  • 5 jaar garantie op uw BMW X model
BMW X1 - Breeman BMW voorraad

BMW X1

Gaat iedere uitdaging aan.

De BMW X1 is de maatstaf in het segment van de premium middenklasse SAV's. Met zijn compacte afmetingen, ruime interieur en hoge zitpositie demonstreert de BMW X1 op indrukwekkend wijze dat hij een echt BMW X model is. Dankzij het optionele BMW xDrive vierwielaandrijvingssysteem verplaatst hij u net zo gemakkelijk van de stad naar het terrein. 

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X1.

BMW X2 - Breeman BMW voorraad

BMW X2.

Voor de lefhebber.

De BMW X2 is geen alledaagse verschijning. Met de coupe-achtige daklijn, het merkembleem op de zijkant en het eigenzinnig design pakt dit lid van de X-familie brutaal de spotlight. Gecombineerd met een hoogwaardig interieur en vele innovatieve technologieën is hij de extraverte hoofdrolspeler van een nieuwe tijd. 

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X2.

BMW X3 - Breeman BMW voorraad

BMW X3.

Hongerig naar avontuur.

De BMW X3 imponeert met zijn robuuste uiterlijk en verfijnde rijeigenschappen. Dankzij semi-autonoom rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive biedt hij maximaal rijcomfort, zowel op de weg als offroad. Hij overtuigt u met zijn expressieve uitstraling, hoogwaardige details in het interieur en sterke BMW TwinPower Turbo diesel - en benzinemotoren. 

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X3.

BMW X4 - Breeman BMW voorraad nieuw

BMW X4.

Bepaal de regels.

De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een BMW X Serie met de spierkracht van een sportwagen. In het vernieuwde interieur is de perfecte mix tussen sportiviteit en elegantie doorgevoerd. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control onderstreept de BMW X4 zijn impulsieve karakter. 

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X4.

BMW X5 - Breeman BMW voorraad nieuw

BMW X5.

De onbetwiste leider.

De BMW X5 wordt ook wel gezien als de grondlegger van de BMW X familie en marktleider van het premium SAV segment. Met de vierde generatie BMW X5 opent BMW een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal. Met een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en de beschikbaarheid over innovatieve voorzieningen laat de X5 weer zien dat hij de onbetwiste leider is.

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X5.

BMW X6 - Breeman BMW voorraad nieuw

BMW X6.

Krachtig en atletisch.

De BMW X6 heeft een uitgesproken karakter. Hij combineert de robuuste uitstraling van een BMW X model met de sportieve trekken van een coupé. De fasinerende Sports Activity Coupe staat zelfverzekerd op de weg en is een ware nekkendraaier. De BMW X6 wordt standaard uitgerust met de achttraps Steptronic sporttransmissie met schakelpaddles aan het stuur. 

Tijdelijk met 5 jaar onderhoud cadeau. Ook krijgt u 5 jaar garantie op uw BMW X6.

Voordelen nieuwe BMW uit voorraad.

Het kopen van een nieuwe BMW uit voorraad kent verschillende voordelen, namelijk:

• De snelle levertijd
• Standaard 3 jaar fabrieksgarantie
• Voorraadvoordeel

Een nieuwe BMW rijden was nog nooit zo aantrekkelijk! Vraag nu direct uw voorraadvoordeel op en wij bieden u de beste deal. Een week later rijdt u al weg in uw nieuwe BMW.

* U ontvangt 5 jaar onderhoud cadeau wanneer u een BMW X model nieuw uit voorraad koopt. De BMW X7 valt niet onder deze actie.