BMW X2 xDrive25e.

BMW breidt het aanbod plug-in hybride modellen verder uit met de BMW X2 xDrive25e. Het model combineert uitgesproken design en veelzijdige sportiviteit met een zeer efficiënte emissievrije elektrische aandrijving. De nieuwe BMW X2 xDrive25e kan op een volle accu tot wel 57 kilometer puur elektrisch rijden. De BMW X2 xDrive25e staat vanaf juli in onze showrooms en is leverbaar vanaf € 51.600,-.

BMW X2 xDrive25e | Breeman BMW

(Elektrische) prestaties.

De BMW X2 xDrive25e heeft een op maat gemaakte 1,5 liter Turbomotor die 125 pk realiseert en de voorwielen aandrijft. De elektrische motor drijft de achterwielen aan zodat u in de hybride rijstand vierwielaandrijving heeft! De elektromotor is nog een goed voor 95 pk wat gecombineerd een indrukwekkende 220 pk vermogen oplevert en 164 Nm koppel. Ook mooi: door de elektrische aandrijving trekt de xDrive25e veel sneller op. U haalt 100 km/u uit stilstand in 6,8 seconden!

BMW X2 xDrive25e | Breeman BMW

Frisse accenten.

De BMW X2 xDrive25e komt met een aantal exclusieve exterieurdetails die het elektrische model onderscheiden van de benzine- en dieselvarianten. Verder is de SUV identiek en even hoogwaardig vervaardigd. Ook het laadcontactpunt, linksvoor op de auto, is op intelligente wijze ontworpen en amper zichtbaar wanneer u rijdt.

BMW X2 xDrive25e | Breeman BMW

Standaard rijk uitgerust.

De nieuwe BMW X2 xDrive25e is voorzien van een zeer rijke basisuitrusting. Zaken als akoestische waarschuwing voor voetgangers, 17 inch lichtmetalen wielen, automatische twee zone airconditioning, elektrisch te openen en te sluiten achterklep, Park Distance Control achter en Cruise Control zijn allemaal standaard. Het interieur is naar wens via de BMW Connected App op een smartphone vooraf te koelen en te verwarmen. Op het Control Display is informatie over de plug-in hybride aandrijving af te lezen, zoals de energiestromen, het huidige en vorige energieverbruik en het aantal afgelegde kilometers op de benzine- en de elektromotor.

Voordelen BMW Plug-in Hybride.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.