De nieuwe BMW Z4 Roadster.

Voor de echte purist.

De nieuwe BMW Z4 Roadster is met zijn dynamische vormgeving, perfecte (50-50) gewichtsverdeling en stoffen dak een echte puristenauto. De centrale positie van de bestuurder in combinatie met de compacte wielbasis bezorgen u intens rijplezier. Open, sportief, dynamisch. Pure hartstocht. De nieuwe BMW Z4 is leverbaar vanaf € 52.214,-. 

Leverbaar vanaf € 52.214,-.

De nieuwe BMW Z4 is ook leverbaar als aantrekkelijke BMW Executive Edition. Voor een meerprijs van € 995,- ontvangt u de BMW Executive-uitvoering (met o.a. een alarmsysteem klasse 3, LED mitslampen voor, vergrote brandstoftank), de BMW Live Cockpit Professional en het BMW Connected Pack Professional cadeau. Uw voordeel loopt daarmee op tot € 2.356,-. 

Model
Prijs
BMW Z4 sDrive20iA
€ 52.214,-
BMW Z4 sDrive30iA
€ 55.844,-
BMW Z4 M40iA
€ 78.011,-

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe BMW Z4? Vraag dan direct uw offerte op of download de BMW Z4 prijslijst voor een volledig overzicht van de prijzen!

Highlights BMW Z4.

De nieuwe BMW Z4 is verkrijgbaar in maar liefst 19 kleuren carrosseriekleuren. De stoffen kap is standaard uitgevoerd in het zwart, maar is op aanvraag ook leverbaar in antraciet met zilverkleurige accenten. Binnen 10 seconden is de klassieke softtop geopend en geniet u van een gezonde dosis vitamine D. Open rijplezier gegarandeerd.

Uiterlijke kenmerken van de nieuwe BMW Z4 Roadster:

  • Dubbele koplampen die boven elkaar zijn geplaatst
  • Forse nieren met 3D-raster afwerking
  • Langgerekte motorkap
  • Grote luchtopening in de voorschermen

 

Modelvarianten.

Modellen en uitrustingen van de BMW Z4 roadster.

Model Sport Line.
Model M Sport.
BMW Z4 M40i.

Model Sport Line.

De Model Sport Line herkent u aan de hoogglans zwarte en zijdeglans aluminium interieur- en exterieurdetails. De M Sportstoelen in Vernasca Schwarz en de automatische airconditioning met 2-zoneregeling zorgen voor de 'finishing touch'. 

BMW Z4 Model M Sport

Model M Sport.

Model M Sport biedt u nog meer rijplezier door het M sportonderstel, het M sportremsysteem en het M aerodynamicapakket. Uw BMW Z4 Roadster krijgt zo een nóg sportievere look en rijeigenschappen. 

BMW Z4 M40i - Breeman BMW

BMW Z4 M40i.

De BMW Z4 M40i is het sportiefste model in de serie. Zijn design combineert de elegantie van een roadster met de sportiviteit van een M Model. De 19" inch lichtmetalen velgen geven een extra sportieve look. De 340pk-sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor garandeert grenzeloos rijplezier.