BMW i.

Klaar voor de toekomst.

Bij Breeman BMW geven we u graag een kijkje in de wereld van BMW i: het duurzame mobiliteitsconcept van BMW. Waarbij de i natuurlijk staat voor innovatie. Dit komt sterk terug in de modellen en aanverwante diensten die vallen onder dit revolutionaire submerk. BMW i overtuigt met duurzame auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als emissievrije auto voor de stedelijke gebieden en met de BMW i8 Coupé en de BMW i8 Roadster als toekomstgerichte sportauto's. Stap in en rijdt de toekomst tegemoet.

Ontdek onze BMW i voorraad.

Benieuwd naar ons aanbod BMW i modellen? Wij hebben zowel nieuwe BMW i modellen als occasions op voorraad. Natuurlijk kunt u ook zelf uw BMW i3, BMW i3s, BMW i8 Coupé of BMW i8 Roadster samenstellen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag op weg! 

BMW i3 120 Ah

BMW i3: voor de stad en daarbuiten.

De BMW i3 is volledig vernieuwd. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Hierdoor is hij geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Met een krachtige 120Ah accu kunt u in de praktijk 260 kilometer rijden. Nog meer elektrisch rijplezier in de stad en daarbuiten. De nieuwe BMW i3 is verkrijgbaar vanaf € 41.995,- óf € 549,- per maand via BMW Private Lease. Kom gerust langs bij Breeman BMW en laat u informeren!

De BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé

BMW i8: sportauto van de toekomst.

De nieuwe BMW i8 is futuristisch tot in het kleinste detail. Ook wel de sportauto van de toekomst genoemd. Verkrijgbaar in 2 twee carrosserievarianten: De BMW i8 Coupé en de BMW i8 Roadster. Allebei vooruitstrevend in zowel design als technologie. Al bij de eerste blik schiet uw adrenalinepeil omhoog. De BMW i8 Roadster en i8 Coupé zijn nu bestelbaar bij Breeman BMW. Bent u geïnteresseerd in de BMW i8? Neem gerust contact met ons.