Breeman BMW nieuwe mobiliteitspartner van Sparta.

Klassieke A-merken die bij elkaar passen.

Goed nieuws: Breeman BMW is de nieuwe mobiliteitspartner van Sparta Rotterdam. De komende drie seizoenen rijden het personeel, de spelers en de technische staf in onze auto's. Een prachtige samenwerking tussen twee Rotterdamse iconen!

“Sparta en Breeman BMW hebben veel raakvlakken”, vertelt Aart Jan Witvliet, directeur van Breeman BMW. “Allebei hebben we een rijke historie en zijn we nog steeds groeiende. De contacten met Sparta zijn vanaf het begin goed geweest en we geloven in de zakelijke mogelijkheden die het sponsoren van Sparta ons gaat bieden.”

Ook vanuit Sparta niks dan lof over deze samenwerking. Volgens Alex Klein, bestuurslid Sparta Rotterdam, zit Sparta Rotterdam in een periode van groei. 'We zijn verzekerd van een langere periode Eredivisie en de prachtige BMW's zijn goed voor de uitstraling van de club. 

Wij omschrijven de samenwerking het liefst als 'Klassieke A-merken die bij elkaar passen'. Trots dat wij ons de mobiliteitspartner van Sparta mogen noemen!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Rijplezier op z'n Spartaans.

Jan Koolen (bestuurslid Breeman BMW), Aart Jan Witvliet (Directeur Breeman BMW Rotterdam) en Alex Klein (bestuurslid Sparta Rotterdam) vertellen u meer over de samenwerking in deze korte video. Daarnaast ziet u hoe de speciale Sparta BMW eruit ziet. Zeker het kijken waard!