Breeman BMW ZAKELIJK.

Werken bij Breeman BMW - vacatures

BUSINESS DOET U BIJ BREEMAN.

Als betrouwbare partner op het gebied van duurzaam, maatschappelijk verantwoord en kosten efficiënt ondernemen, kijkt onze BMW Fleetsales afdeling samen met u naar uw wagenpark en bijbehorende mobiliteitsbehoeften. Benieuwd naar onze aanpak of direct een afspraak maken? Accountmanager Fleetsales Otto Sonneveld als aanspreekpunt en adviseur altijd voor u klaar, nu en in de toekomst. Neem direct telefonisch contact op met Otto via 010-3094576, per e-mail via otto.sonneveld@breemanbmw.nl of klik op onderstaande button om contact op te nemen.

Breeman BMW Exclusief Automotive Partner VNO-NCW

Exclusief automotive partner VNO-NCW.

VNO-NCW is dé invloedrijkste regionale netwerkorganisatie voor en door ondernemers. Met bijna 600 leden is VNO-NCW Regio Rotterdam veruit de grootste van de tien regionetwerken. Vooral ondernemers, maar ook bestuurders van overheden, kennis- en culturele instellingen en stichtingen komen hier samen voor een beter en effectiever ondernemingsklimaat in de regio.

Met trots kunnen wij melden ons te hebben verbonden aan dit prachtige regionetwerk als exclusief automotive partner!

ISO certificate 9001 - ISO certificate ISO 14001

ISO9001 & ISO14001.

Het leveren van de hoogste kwaliteit, op een duurzame wijze met aandacht voor het milieu mag u van ons als ruim 110-jarig familiebedrijf verwachten. Breeman BMW heeft daarom niet voor niets al haar activiteiten ISO 9001 én ISO 14001 gecertificeerd.

Met ons ISO 9001-certificaat borgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening. Uw wensen staan hierbij centraal. Met het ISO 14001-certificaat toont Breeman BMW aan dat het structureel aandacht besteedt aan het milieu in de bedrijfsvoering.