De BMW 128ti.

Als we naar de benzinevarianten kijken van de nieuwe 1 Serie dan zijn er momenteel twee opties: de BMW 118i en de BMW M135i. Zoekt u hier iets tussen in? Dan brengt de BMW 128ti uitkomst! De nieuwe BMW 128ti komt in november van dit jaar op de markt en is leverbaar vanaf € 49.990,-.

Heeft u interesse in de BMW 128ti? Onze verkoopadviseurs helpen u graag verder. Neem contact met ons op!

BMW 128Ti - Breeman BMW

Prestaties van de BMW 128ti.

De BMW 128ti heeft een sterke 2,0-liter TwinPower Turbo viercilindermotor die goed is voor 265 pk. Hierdoor schiet de BMW 128ti in 6,1 seconden naar de 100 km/u. Een topprestatie! De auto krijgt standaard een 8-traps Steptronic sport automaat en een sperdifferentieel. Daarnaast zijn de ophangingen en stuurinrichting volledig afgesteld op sportief rijgedrag. De BMW 128ti ligt namelijk 10 mm dichter bij het asfalt. Daarnaast is hij 80 kilogram lichter dan de BMW M135i. Dit komt zijn sportieve rijgedrag ten goede. 

BMW 128Ti - Breeman BMW

Exclusieve kenmerken.

Exclusieve, opvallende kenmerken aan de binnen- en buitenkant van de BMW 128ti geven de auto een onderscheidende uitstraling. Model M Sport vormt de basis en is aangevuld met modelspecifieke accenten, dorpelverbreders en een ‘ti’ logo voor de achterwielen in een sportieve rode kleur. Bij de BMW 128ti in de carrosseriekleur Melbourne Rot of Misano Blau  zijn deze accenten en het ‘ti’ logo uitgevoerd in zwart. Ook kunnen de accenten en het logo naar wens worden weggelaten.

Het interieur is voorzien van meerdere rode accenten, waaronder een groot Race Red oppervlak in de rugleuning van de standaard sportstoelen, het gestikte ‘ti’ logo in de middenarmsteun en contraststiksels in de overige armsteunen, portierpanelen en instrumentenpaneel. Ook het hart en de rand van het stuurwiel zijn van rood stiksel voorzien.

BMW 128Ti - Breeman BMW

Turismo Internazionale.

U bent gewend aan de i (wat aangeeft dat het om een bezinevariant gaat) of een d (de dieselvariant). Maar wat betekent dan ti? Dit staat voor 'Turismo Internazionale', wat een knipoog is naar de 2002ti uit de late jaren zestig. En natuurlijk de BMW 325ti Compact van begin deze eeuw.

Bekijk de details.