De BMW Concept 4.

BMW heeft tijdens de 68e IAA autoshow in Frankfurt de BMW Concept 4 onthuld. De vormgeving van de BMW Concept 4 is vloeiend, dynamisch en elegant. Hij oogt breed en laag en heeft een daadkrachtige uitstraling. Opvallend is de verticale dubbele nierengrille met kristalglas. Een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de dynamische coupés.

Wilt u graag updates ontvangen over de BMW Concept 4? Schrijf u dan in en wij houden u op de hoogte!

De design highlights van de BMW Concept 4.

Dubbele nierengrille.
Carrosserielak Forbidden Red.
Dynamisch design.
BMW Concept 4 nierengrille | Breeman BMW

Dubbele nierengrille.

Uw blik wordt direct getrokken naar de verticale dubbele nierengrille van de BMW 4 Concept. Decoratieve elementen van kristalglas die op de nierengrille zijn geïntegreerd zorgen voor speciale effecten als ze vanuit een bepaalde hoek worden bekeken. Een lust voor het oog.

BMW Concept 4  | Breeman BMW

Carrosserielak Forbidden Red.

De BMW 4 Concept is uitgevoerd in de exclusieve carrosseriekleur Forbidden Red. Deze lak is in vijf lagen aangebracht waardoor er een indrukwekkende diepte waarneembaar is. De glanzend helderrode kleur maakt deze auto een elegante schoonheid.
 

BMW Concept 4  | Breeman BMW

Dynamisch design.

De vormtaal van de BMW Concept 4 heeft een extreem aantrekkelijke en sportieve esthetiek. Volumineus gevormde wielkasten, gespierde schouderlijn en driedimensionale lichtmetalen wielen kenmerken het sportieve karakter.