De BMW i3 & BMW i3s.

De toekomst begint nu.

De vernieuwde BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo is hij nu verkrijgbaar met 120Ah accu waardoor u in de praktijk maar liefst 260 kilometer op één acculading kunt rijden. En dat al na 3 uur laden. Bent u geïnteresseerd in een BMW i3 of BMW i3s? Vraag direct uw offerte aan of kom gerust langs bij Breeman BMW en laat u informeren!

BMW i3.

Licht, schoon en stil.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. De BMW i3 geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Een auto met zowel een uniek design, als uniek karakter.

BMW i3s RoadStyle Edition

BMW i3s Roadstyle Edition.

Gelimiteerde oplage met 4% bijtelling.

Elektrisch rijplezier: de BMW i3s RoadStyle Edition krijgt een sterk individueel karakter door de bijzondere carrosseriekleur Fluid Black met accenten in E-Copper die de nierengrille, de luchtinlaten in de voorbumper en de dorpelverbreders sieren. Imposante 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaak styling in Jet Black en het extra getint glas in achterportierruiten en achterruit benadrukken de markante verschijning nog meer.

Actieradius van 260 kilometer.

De BMW eDrive technologie is constant in ontwikkeling. Zo heeft BMW de batterijen van de BMW i3 en BMW i3s vergroot tot 120 Ah. Deze nieuwe krachtige accu behaalt een actieradius van maar liefst 310 kilometer. In de praktijk betekent dit 260 realiseerbare kilometers in het dagelijkse gebruik. Verder komen was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast laden de BMW i3 en de BMW i3s heel snel op. Bij een snellaadstation betekent dit dat de BMW i3 binnen 45 minuten al voor 80% is opgeladen. Rijd weg en ervaar de vrijheid.