De BMW i3 & BMW i3s met 4% bijtelling.

Direct uit voorraad leverbaar.

In 2020 gaat het bijtellingspercentage voor volledig elektrische auto's omhoog van 4% naar 8%. Tegelijk met de verdubbeling van het bijtellingspercentage wordt ook de grens van € 50.000 verlaagd naar € 45.000. Wilt u als zakelijke rijder nog profiteren van het lage bijtellingspercentage van 4%? Dan is het belangrijk dat uw elektrische auto voor 2020 op kenteken wordt gezet. Wanneer u nu een nieuwe BMW i3 of BMW i3s bestelt, wordt deze gegarandeerd nog in 2019 geleverd. Direct rijden? Kies dan voor een BMW i3 of BMW i3s uit onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in een BMW i3 of BMW i3s? Vraag direct uw offerte aan of kom gerust langs bij Breeman BMW en laat u informeren!

BMW i3.

Licht, schoon en stil.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. De BMW i3 geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Een auto met zowel een uniek design, als uniek karakter.

BMW i3s RoadStyle Edition

BMW i3s Roadstyle Edition.

Gelimiteerde oplage met 4% bijtelling.

Elektrisch rijplezier: de BMW i3s RoadStyle Edition krijgt een sterk individueel karakter door de bijzondere carrosseriekleur Fluid Black met accenten in E-Copper die de nierengrille, de luchtinlaten in de voorbumper en de dorpelverbreders sieren. Imposante 20 inch lichtmetalen wielen in Dubbelspaak styling in Jet Black en het extra getint glas in achterportierruiten en achterruit benadrukken de markante verschijning nog meer.

Actieradius van 260 kilometer.

De BMW eDrive technologie is constant in ontwikkeling. Zo heeft BMW de batterijen van de BMW i3 en BMW i3s vergroot tot 120 Ah. Deze nieuwe krachtige accu behaalt een actieradius van maar liefst 310 kilometer. In de praktijk betekent dit 260 realiseerbare kilometers in het dagelijkse gebruik. Verder komen was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast laden de BMW i3 en de BMW i3s heel snel op. Bij een snellaadstation betekent dit dat de BMW i3 binnen 45 minuten al voor 80% is opgeladen. Rijd weg en ervaar de vrijheid.