De BMW X1 xDrive25e.

BMW breidt het plug-in hybride aanbod uit met de BMW X1 xDrive25e. Nog niet eerder was er een plug-in hybride variant van de BMW X1 leverbaar. De 125 pk sterke 1,5-liter driecilinder benzinemotor is in samenwerking met de elektromotor goed voor 95 pk. Het totaalvermogen komt hierdoor uit op 220 pk en 385 Nm koppel. De volledig elektrische actieradius bedraagt 57 kilometer. De BMW X1 xDrive25e is leverbaar vanaf € 50.081,-. 

BMW X1 xDrive25e | Breeman BMW

(Elektrische) prestaties.

De BMW X1 xDrive25e is voorzien van een lithium-ion accu van 10 kWh. Dit zorgt voor een maximale actieradius tussen de 54 en 57 kilometer. De BMW X1 xDrive25e heeft een topsnelheid van 193 km/u. Wanneer u volledig elektrisch rijdt ligt de topsnelheid op 135 km/u. 

BMW-X1-xDrive25e-BreemanBMW1

Opladen.

De batterij van de geëlektrificeerde SUV is binnen vijf uur volgeladen. Wilt u sneller weer de weg op? Een laadniveau van 80% wordt al na 3,8 uur bereikt. Met een BMW i Wallbox is de accu zelfs in 3,2 uur al vol. De batterij wordt vakkundig onder de laadvloer in de achterbak verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een uiterst dynamische wegligging, maar ook dat de achterbak nauwelijks ruimte hoeft in te leveren. In de nieuwe BMW X1 xDrive25e is de inhoud van de bagageruimte 450 liter. Genoeg om met het hele gezin op vakantie te gaan!

Voordelen BMW Plug-in Hybride.

BMW plug-in hybride modellen blinken uit door tal van voordelen voor de gebruiker:

  • Kostenbesparing: elektrisch rijden in stedelijk gebied is voordeliger dan rijden op diesel of benzine als de accu thuis of op het werk wordt opgeladen tegen een laag elektriciteitstarief.
  • Altijd de juiste temperatuur: voorverwarmen en -koelen is standaard.
  • Remmen is energie terugwinnen: de accu wordt bijgeladen bij afremmen. Bij conventionele auto’s met alleen een verbrandingsmotor wordt remenergie alleen omgezet in warmte en remstof.
  • Het beste van twee werelden: plug-in hybrides bieden elektrisch rijplezier in stedelijke gebieden en de bekende BMW rijdynamiek op lange afstanden.
  • Blik op de toekomst: omdat een plug-in hybride ook geheel emissievrij kan rijden is hij geschikt voor rijden in milieuzones in steden. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van parkeerprivileges en tol uitsparen.
  • Beter leefklimaat in de stad: elektrisch rijden draagt bij aan vermindering van emissie en van geluidsoverlast in steden.

Interesse?

De BMW X1 xDrive25e is leverbaar vanaf € 50.081,-. Heeft u interesse? Vraag dan direct uw offerte aan!