De nieuwe BMW 1 Serie.

Dit is er tot nu toe bekend.

De derde generatie van de BMW 1 Serie ondergaat de laatste uitgebreide tests in het testcentrum van BMW in het Zuid-Franse Miramas. De banen met uiteenlopende wegdekken in het testcentrum zijn het ideale terrein om de wegligging en de dynamiek van de nieuwe BMW 1 Serie tot het uiterste te optimaliseren. BMW heeft vijf jaar gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe BMW 1 Serie, hierdoor is hij uitgerust met de nieuwste technologieën. Het wachten meer dan waard!

De BMW 1 Serie staat vanaf 28 september 2019 showrooms. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen rondom de nieuwe BMW 1 Serie? Schrijf u dan in voor de Breeman BMW nieuwsupdates. 

Highlights.

De nieuwe BMW 1 Serie zet de nieuwe norm in het premium compacte segment als het gaat om rijdynamiek, terwijl het model ook meer interieurruimte biedt dan zijn voorganger. 

Voorwielaandrijving.
Extra interieur- en bagageruimte.
BMW M135i xDrive.
De nieuwe BMW 1 Serie

Voorwielaandrijving.

Het grootste verschil ten opzichte van zijn voorgang is de voorwielaandrijving. In combinatie met de verbeterde wielophanging zorgt dit voor nog beter weggedrag en meer wendbaarheid. Optioneel is de nieuwe BMW 1 Serie leverbaar met xDrive vierwielaandrijving.

Daarnaast is de nieuwe BMW 1 Serie uitgerust met de ARB-technologie die we kennen uit de BMW i3. Dit systeem verbetert niet alleen de tractie maar reageert sneller en preciezer. 

Extra interieur- en bagageruimte.

De nieuwe BMW 1 Serie maakt ook een grote stap vooruit op het gebied van interieur- en bagageruimte. De toegenomen interieurruimte komt vooral de achterpassagiers ten goede. Zo is de bagageruimte gegroeid met 20 liter en profiteren de achterpassagiers van 1,9 centimeter meer hoofdruimte en 3,3 centimeter extra beenruimte. Hierdoor is de nieuwe BMW 1 Serie ruimer dan ooit.

De nieuwe BMW 1 Serie

BMW M135i xDrive.

Het absolute topmodel is de BMW M135 xDrive. Hij wordt aangedreven door de krachtigste viercilinder-in-lijnmotor van BMW met een vermogen van 306pk. De motor in de BMW M135 xDrive is goed voor zeer dynamische prestaties dankzij technische oplossingen als een versterkte krukas, nieuwe zuigers en zuigerstangen, een grotere uitlaatgasturbo en geoptimaliseerde kleppen voor de brandstofinspuiting.

Prijs van de nieuwe BMW 1 Serie.

Op dit moment zijn de prijzen voor de nieuwe BMW 1 Serie nog niet bekend. Houd deze pagina in de gaten of schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang de laatste updates over de nieuwe BMW 1 Serie.