De nieuwe BMW 3 Serie Touring.

Overtreft zichzelf.

Ruim 8 maanden na de introductie van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan is nu de BMW 3 Serie Touring aan de beurt. 32 jaar geleden was de BMW 3 Serie Touring al een pionier. Nu zet de zesde generatie opnieuw de nieuwe maatstaf in zijn segment voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid.

BMW toont de nieuwe BMW 3 Serie Touring voor het eerst aan het publiek tijdens het BMW Group #NEXTGen event in BMW Welt in München van 25 tot en met 27 juni 2019. De nieuwe BMW 3 Serie Touring gaat in productie in de BMW fabriek in München. Vanaf 28 september in onze showrooms. De prijzen zijn nog niet bekend. 

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

Dynamische proporties.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring komt bijzonder krachtig over met zijn grote BMW niergrillen, lage dubbele koplampen en prominente voorbumper. Het toch al kenmerkende uiterlijk wordt verder versterkt door een opvallende knik in de onderrand van de koplampen en horizontale T-vormige luchtinlaten. LED koplampen zijn standaard op de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Daarnaast is hij in zowel de lengte als breedte gegroeid. Kortom, de nieuwe BMW 3 Serie Touring heeft het vertrouwde silhouet, maar dan met extra dynamische elementen.  

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

Modern functioneel interieur.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is erop gericht om u en uw passagiers ongeëvenaard rijplezier te laten beleven. Zo verhogen nieuw ontworpen stoelen het comfort in de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Daarnaast omvat de standaarduitrusting onder meer een leder bekleed sportstuurwiel met multifunctionele knoppen, steunen voor de duimen en verchroomde inzetten. Ook springt het nieuwe dashboard direct in het oog. Al deze veranderingen dragen bij aan de premium ambiance in het interieur.

Motorenaanbod bij marktintroductie.

Vanaf de introductie biedt de nieuwe BMW 3 Serie Touring keuze uit twee benzine- en drie dieselmodellen vanaf de marktintroductie en per november 2019 komen er nóg twee benzinemodellen en een dieselvariant. 

  • BMW 318d Touring
  • BMW 320d Touring
  • BMW 320i Touring
  • BMW 330i Touring
  • BMW 330d xDrive Touring
  • BMW M340i xDrive Touring

In de zomer van 2020 verschijnt voor het eerst ook een BMW 3 Serie Touring met plug-in hybride aandrijflijn.