De nieuwe BMW 3 Serie Touring.

Overtreft zichzelf.

Ruim 8 maanden na de introductie van de nieuwe BMW 3 Serie Sedan is nu de BMW 3 Serie Touring aan de beurt. 32 jaar geleden was de BMW 3 Serie Touring al een pionier. Nu zet de zesde generatie opnieuw de nieuwe maatstaf in zijn segment voor sportieve prestaties en vooruitstrevende veelzijdigheid. Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen – de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. 

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

BMW 3 Serie Touring Introduction.

Kosteloze upgrade.

Tijdelijk bieden wij de BMW 330i Touring aan tegen de prijs van een BMW 320i Touring. Voor € 50.742,- rijdt u dus al in de compleet nieuwe BMW 330i Touring 'Introduction'. Hierdoor heeft u 74 pk en 100 Nm koppel extra tot uw beschikking zonder daar meer voor te betalen. Deze actie is geldig t/m oktober 2019.

Daarnaast rijdt u de BMW 330i Touring nu voor een maandbedrag van € 699,- in combinatie met BMW Private Lease, gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km. Klik hieronder op 'Ontdek meer' voor meer informatie over dit aantrekkelijke vanaftarief.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

Dynamische proporties.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring komt bijzonder krachtig over met zijn grote BMW niergrillen, lage dubbele koplampen en prominente voorbumper. Het toch al kenmerkende uiterlijk wordt verder versterkt door een opvallende knik in de onderrand van de koplampen en horizontale T-vormige luchtinlaten. LED koplampen zijn standaard op de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Daarnaast is hij in zowel de lengte als breedte gegroeid. Kortom, de nieuwe BMW 3 Serie Touring heeft het vertrouwde silhouet, maar dan met extra dynamische elementen.  

De nieuwe BMW 3 Serie Touring | Breeman BMW

Modern functioneel interieur.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring is erop gericht om u en uw passagiers ongeëvenaard rijplezier te laten beleven. Zo verhogen nieuw ontworpen stoelen het comfort in de nieuwe BMW 3 Serie Touring. Daarnaast omvat de standaarduitrusting onder meer een leder bekleed sportstuurwiel met multifunctionele knoppen, steunen voor de duimen en verchroomde inzetten. Ook springt het nieuwe dashboard direct in het oog. Al deze veranderingen dragen bij aan de premium ambiance in het interieur.

Leverbaar vanaf € 50.742,-.

Model
Prijs
Benzine
Vanaf
BMW 320iA
€ 50.742,-
BMW 330iA xDrive
€ 58.166,-
Diesel
Vanaf
BMW 320d
€ 52.555,-
BMW 320dA
€ 53.976,-
BMW 320dA xDrive
€ 57.833,-
BMW 330dA xDrive
€ 69.952,-

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe BMW 3 Serie Touring? Vraag dan direct uw offerte op of download de BMW 3 Serie Touring prijslijst voor een volledig overzicht van de prijzen!