De nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

Met de wind door uw haren rijdt u op een zwoele zomeravond de zonsondergang tegemoet. De perfecte metgezel tijdens deze reis: de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio. Deze uitermate elegante verschijning is ontworpen met de nieuwe designtaal van BMW. Denk aan de verticale nierengrille, de markante achterzijde en de stoffen cabriokap. De nieuwe maatstaf in het premium cabrio segment is gezet. Maak kennis met de nieuwe BMW 4 Serie Cabrio.

Leverbaar vanaf
€ 61.252,-
Netto bijtelling vanaf
€ 405,- per maand

Ontdek de highlights.

Softtop: 40% lichter dan zijn voorganger.
Opvallend functioneel.
Verticale nierengrille.
BMW 4 Serie Cabrio

Softtop: 40% lichter dan zijn voorganger.

De nieuwe ontworpen kap verenigt de sterkte van een opvouwbare hardtop met het puristische uiterlijk van een softtop. Met zijn opvallend vlakke vorm buigt de kap over de 4-zits cabriolet. Het cabriodak is 40 procent lichter dan dat van het voorgaande model en voorzien van een aanzienlijk betere geluids- en temperatuurisolatie dan de meer conventionele stoffen daken. De sofftop is standaard uitgevoerd in zwart. Anthrazit Silber effect is optioneel.

BMW 4 Serie Cabrio

Opvallend functioneel.

Het variabele compartiment voor de softtop maakt het mogelijk de bagageruimte te vergroten van 300 liter (80 liter meer dan bij het voorgaande model) bij gesloten dak te vergroten naar 385 liter. Opbergpakket, neerklapbare rugleuningen achterin en doorlaadmogelijkheden zijn standaard.

BMW 4 Serie Cabrio

Verticale nierengrille.

De rechtopstaande nieren zijn een verwijzing naar legendarische modellen als de BMW 328 en de BMW 3.0 CSi. Dit indrukwekkende designelement geeft de BMW 4 Serie Cabrio een unieke identiteit.

Motoren.

Vanaf de introductie heeft u de keuze uit drie benzinemotoren en één dieselmotor. Later in 2021 komen er nog twee dieselmotoren bij. Welke motorisering u ook kiest, sportiviteit is gegarandeerd.

Benzine:

  • BMW 420i (184 pk)
  • BMW 430i (258 pk)
  • BMW M440i xDrive (374 pk)

Diesel

  • BMW 420d (190 pk)
  • BMW 430d (286 pk)
  • BMW M440d xDrive (340 pk)