De nieuwe BMW 5 Serie.

Helemaal back in business.

BMW onthult de nieuwe BMW 5 Serie Sedan en BMW Serie Touring. Met een opgefrist uiterlijk en voorzien van de laatste technische innovaties is de nieuwe BMW 5 Serie helemaal back in business. De marktintroductie van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring vindt plaats in juli.

BMW 5 Serie Sedan
Leverbaar vanaf € 56.516,-

BMW 5 Serie Touring
Leverbaar vanaf €59.751,-

De BMW 5 Serie Launch Edition.

Tijdelijk als Launch Edition.

Met ruim € 6.000,- voordeel.

De krachtige BMW 530i en 530d Sedan en Touring zijn tot en met 31 oktober leverbaar als aantrekkelijke Launch Edition. Voor een meerprijs van € 1.995,- is deze uitvoering uitgerust met een High Executive uitvoering, een M Sportpakket en het nieuwe BMW Laserlight. Uw klantvoordeel bedraagt ruim € 6.000,-. 

Elegante touch.

Wanneer u naar de vernieuwde BMW 5 Serie kijkt, is het eerste dat opvalt het vernieuwde aanzicht. De BMW nierengrille is breder, hoger meer in lijn met andere BMW modellen. De nieuwe LED-koplampen zijn daarentegen iets ranker geworden en voorzien van de laatste LED-techniek met BMW Laserlight als optie. Dit alles zorgt voor een elegante en strakke vormtaal.

BMW 5 Serie Touring

Strakke lijnen.

Ook de achterzijde van de vernieuwde BMW 5 Serie is onder handen genomen. Hier zijn de nieuwe driedimensionale achterlichten voorzien van nieuw LED-design en zien we vernieuwde bumperpartijen. Daarnaast beschikken alle modelvarianten van de BMW 5 Serie voortaan standaard over trapeziumvormige uitlaatsierstukken.

BMW 5 Serie PHEV

BMW 530e Touring en BMW 545e xDrive Sedan.

Van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan als BMW 5 Serie Touring zijn in totaal vijf Plug-in Hybride varianten beschikbaar. Hoewel de BMW 5 Serie Sedan al langer leverbaar was als BMW 530e Sedan, is er in de vorm van de BMW 530e Touring voor het eerst een Plug-in Hybride versie van dit model. Daarmee versterkt de BMW 5 Serie Touring zijn positie in het zakelijk segment. Deze wordt aangedreven door een viercilinder benzinemotor gecombineerd met een elektromotor, samen goed voor 292 pk en 420 Nm koppel. De elektrische actieradius bedraagt 58 - 62 kilometer. Per november introduceert BMW daarnaast de BMW 545e xDrive Sedan met een zescilinder lijnmotor (286 pk) en een elektromotor (109 pk), goed voor een gecombineerd systeemvermogen van 394 pk. Daarmee kan de sprint naar 100 km/h worden afgelegd in slechts 4,7 seconden. De elektrische actieradius komt uit op 54 - 57 kilometer.

 

 

BMW 5 Serie velg

BMW 5 Serie M Sport Edition.

Gelimiteerd tot 1.000 exemplaren wereldwijd

Ten tijde van de marktintroductie in juli is er van de nieuwe BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring direct een extra bijzondere uitvoering beschikbaar: de BMW 5 Serie M Sport Edition. Gelimiteerd op 1.000 exemplaren wereldwijd, uitgerust met het M Sportpakket, Donington Grey metallic lakafwerking – kleur voorheen alleen verkrijgbaar op BMW M modellen – en exclusieve 20 inch BMW Individual Air Performance Wheels in tweekleurig design.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.