De nieuwe BMW 5 Serie.

Helemaal back in business.

BMW onthult de nieuwe BMW 5 Serie Sedan en BMW 5 Serie Touring. Met een opgefrist uiterlijk en voorzien van de laatste technische innovaties is de nieuwe BMW 5 Serie helemaal back in business. 

BMW 5 Serie Sedan
BMW 5 Serie Touring
Leverbaar vanaf € 56.516,-
Leverbaar vanaf € 59.954,-
Verkrijgbaar als Plug-in Hybride, benzine en diesel
Verkrijgbaar als Plug-in Hybride, benzine en diesel

De BMW 5 Serie Sedan.

De vernieuwde BMW 5 Serie is hier! Door de strakke vormgeving en zijn verfijnde contouren straalt hij sportiviteit uit. In combinatie met zijn innovatie technologieën biedt de vernieuwde BMW 5 Serie Sedan rijplezier van het hoogste niveau. Het absolute topmodel is de BMW M550i xDrive met 390 kW (530 pk) sterke V8-motor. Daarnaast bieden wij verschillende benzine-, dieseli en plug-in hybridevarianten aan. Compleet nieuw is de BMW 545e xDrive. Daarin doet een 286 pk sterke zes-in-lijn het werk samen met dezelfde 109 pk sterke elektromotor als in de BMW 530e. Hierdoor heeft u een vermogen van 394 pk en kunt u tot 57 kilometer volledig elektrisch rijden.

De BMW 5 Serie Touring | Breeman BMW

De BMW 5 Serie Touring.

De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW Touring samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie. Het exterieur ziet er zelfverzekerder en moderner uit dan ooit, dankzij de bijzonder grote wielbasis, heldere oppervlakken en bijzondere designhighlights. Een elegant en uiterst veelzijdig interieur biedt vooral dankzij de flexibele bagageruimte royale opbergmogelijkheden. In combinatie met indrukwekkende rijdynamiek en innovatieve technologieën zet de BMW 5 Serie Touring nieuwe maatstaven op gebied van comfort en flexibiliteit.

BMW 5 Serie Plug-in Hybride | Breeman BMW

Hybride.

Het aanbod hybride modellen voor de BMW 5 Serie is uitgebreid naar vijf varianten. Dit is de eerste keer dat er ook een plug-in hybride variant van de BMW 5 Serie Touring op de markt is gebracht.

Sedan

  • BMW 530e (tot 67 km elektrische actieradius)
  • BMW 530e xDrive (tot 58 km elektrische actieradius)
  • BMW 545e xDrive (tot 57 elektrische actieradius)

Touring

  • BMW 530e (tot 62 km elektrische actieradius)
  • BMW 530e xDrive (tot 56 km elektrische actieradius)

Acties.

Graag laten wij u kennis maken met de vernieuwde BMW 5 Serie. Daarom hebben wij nu de BMW 530i Sedan en Touring als aantrekkelijke Launch Edition. Ontdek meer!

De BMW 5 Serie Launch Edition.

Tijdelijk als Launch Edition.

Met ruim € 6.000,- voordeel.

De krachtige BMW 530i en 530d Sedan en Touring zijn tot en met 31 oktober leverbaar als aantrekkelijke Launch Edition. Voor een meerprijs van € 1.995,- is deze uitvoering uitgerust met een High Executive uitvoering, een M Sportpakket en het nieuwe BMW Laserlight. Uw klantvoordeel bedraagt ruim € 6.000,-.