De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo.

De nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo maakt zijn de debuut met een verder verfijnd exterieur met de nadruk op een sportief karakter. Hoogwaardige materialen en een dito uitrusting versterken het gevoel van luxe, comfort en veelzijdigheid in het interieur. De marktintroductie van de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo staat gepland voor juli 2020, prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.

 

Verder verfijnd exterieur.

Het vernieuwde design van de voor- en achterzijde versterkt de uitstraling en zorgt voor extra sportieve allure; een grotere BMW nierengrille en nieuwe LED koplampen benadrukken de dynamiek van nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo. Daarbij zijn de adaptieve LED koplampen met matrixtechnologie standaard en is BMW Laserlight optioneel verkrijgbaar. Aan de achterzijde zijn trapeziumvormige uitlaateindstukken standaard voor alle modelvarianten.

BMW 6 Serie Gran Turismo interieur

Ongeëvenaarde mix van luxe, comfort en veelzijdigheid.

Ook het interieur van de BMW 6 Serie Gran Turismo is van een upgrade voorzien. Zo is er een nieuw 12,3 inch Control Display, zijn de bedieningsknoppen in de middenconsole afgewerkt in hoogglans zwart, is er een met leder bekleed stuurwiel met opnieuw ingedeelde multifunctionele toetsen, automatische klimaatcontrole met twee zones en met uitgebreide functies. Dakota lederen bekleding is standaard, BMW Individual volledig lederen bekleding optioneel. Voor nog meer reiscomfort beschikt de nieuwe BMW 6 Serie Gran Turismo over Ambiance verlichting met dynamische interieurverlichting en een doorontwikkeld Rear Seat Entertainment Professional. Wilt u uw BMW 6 Serie Gran Turismo verder compleet maken: automatische klimaatcontrole met vier zones, een glazen panoramadak, elektrisch verstelbare zonneschermen en een Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System zijn optioneel verkrijgbaar.