De nieuwe BMW 7 Serie.

Pionier in leiderschap.

BMW scherpt het aanbod van zijn belangrijkste modellen in het luxe segment aan. De nieuwe BMW 7 Serie maakt zijn intenties direct duidelijk met een zelfverzekerd voorkomen, verfijnde elegantie en technische innovaties. Deze luxe limousine is het toonbeeld van prestige en status. Vanaf maart in onze showrooms.

Ongeëvenaarde uitstraling.

Het nieuwe exterieurdesign wordt gekenmerkt door een zelfverzekerd voorkomen en elegante precisie. U kunt de vernieuwde BMW 7 Serie herkennen aan: 

  • Nieuwe BMW nierengrille – met een omlijsting uit één stuk – die qua oppervlakte met zo’n 40 procent is gegroeid.
  • Nieuw, opvallend en prestigieus uiterlijk dankzij een 50 millimeter hoger front.
  • Slankere koplampen, optioneel uit te rusten met BMW Laserlight.
  • Nieuw ontworpen achterzijde met zeer dunne lichtstrip onder de chromen sierlijst tussen de afgeslankte achterlichten.
  • Breder aanbod van exterieurkleuren en lichtmetalen wielen.

Hoogwaardige materialen.

In elk opzicht is binnenin de nieuwe BMW 7 Serie een luxueuze ambiance gecreëerd. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het afleggen van lange afstanden. De verdere vooruitgang op gebied van autonoom rijden draagt hier natuurlijk ook aan bij. In het interieur zijn een aantal stijlvolle verfijningen toegepast:

  • Exklusivleder ‘Nappa’ met stiksels in gevlochten design.
  • Nieuwe verfijnde houten interieurlijsten.
  • Het met leder afgewerkte stuurwiel is uitgerust met een nieuwe indeling van multifunctionele knoppen.
  • BMW Live Cockpit Professional is standaard.

Dynamiek op het hoogste niveau.

Het volledige motorengamma is up to date en voldoen aan de bepalingen van de Euro 6d-Temp-emissienorm. De keuze kan zowel uit benzine als dieselmotoren worden gemaakt, daarnaast is er ook Plug-in Hybrid variant beschikbaar. De Plug-in-hybride variant maakt gebruik van een aangepaste zescilinder-in-lijn benzinemotor en meer geavanceerde hoogspanningsaccu wat leidt tot een gecombineerd motorvermogen van 394pk. Het topmodel is de BMW M760li met de krachtige V12 benzinemotor (585pk), die nu beschikbaar is met partiketfilter. 

Alle uitvoeringen beschikken standaard over een adaptief onderstel met elektronisch gestuurde schokdempers en luchtvering met automatische niveauregeling. Integral Active Steering en Executive Drive Pro (standaard voor de BMW M760Li x Drive) met actieve rolstabilisatie zijn optioneel leverbaar op alle modellen, met uitzondering van de plug-in hybride uitvoeringen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.