De nieuwe BMW i3 en BMW i3s

Krachtigere accu (120 Ah), grotere actieradius & nieuwe opties.

De BMW i3 is volledig vernieuwd. De nieuwe generatie BMW i3 en de sportieve BMW i3s zijn namelijk niet alleen 100% elektrisch, maar ook voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Hierdoor is hij geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Met een krachtige 120Ah accu kunt u in de praktijk 260 kilometer rijden. Nog meer elektrisch rijplezier in de stad en daarbuiten. De nieuwe BMW i3 (120 Ah) en BMW i3s (120 Ah) zijn verkrijgbaar vanaf:

BMW i3 (120 Ah): € 41.995 
BMW i3s (120 Ah): € 45.695 

Bent u geïnteresseerd in een BMW i3 of BMW i3s? Vraag direct uw offerte aan of kom gerust langs bij Breeman BMW en laat u informeren!

BMW i3 Executive Edition - private lease

BMW i3 Executive Edition.

Private Lease tijdelijk € 549,-.

De BMW i3 is onlangs voorzien van talloze innovaties en vernieuwende technologieën. Met de krachtige 120Ah accu kunt u in de praktijk 260 kilometer rijden. Om de BMW i3 nog aantrekkelijker te maken, introduceert Breeman BMW de BMW i3 Executive Edition. Zo rijdt u een bijzonder compleet uitgevoerde BMW i3 tegen een voordelig tarief van € 549,-* per maand. Dit is een all-in maandprijs. U hoeft alleen nog maar te laden. De geschatte laadkosten bedragen € 35,- per maand. Zo wordt premium rijden voor iedereen beschikbaar! 

Actieradius van 260 kilometer.

De BMW eDrive technologie is constant in ontwikkeling. Zo heeft BMW de batterijen van de BMW i3 en BMW i3s vergroot tot 120 Ah. Deze nieuwe krachtige accu behaalt een actieradius van maar liefst 310 kilometer. In de praktijk betekent dit 260 realiseerbare kilometers in het dagelijkse gebruik. Verder komen was nog nooit zo makkelijk. Daarnaast laden de BMW i3 en de BMW i3s heel snel op. Bij een snellaadstation betekent dit dat de BMW i3 binnen 45 minuten al voor 80% is opgeladen. Rijd weg en ervaar de vrijheid.

BMW i3.

Licht, schoon en stil.

Elektrisch rijden is volwassen geworden. En dat geldt zeker voor de BMW i3. Vier jaar geleden geïntroduceerd als een bewuste keuze voor pioniers, nu een volwaardige optie voor iedereen die vol vertrouwen en optimisme de toekomst van autorijden wil omarmen. De BMW i3 geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Een auto met zowel een uniek design, als uniek karakter.

BMW i3S.

Bliksemsnel. En geladen met emotie.

Maximaal sportief, maximaal elektriserend: de BMW i3s combineert uitmuntende rijeigenschappen met de modernste technologieën. Binnen een indrukwekkende 6,9 seconde haalt de BMW i3s een snelheid van 100 km/u. Nog meer sportieve rijdynamiek biedt het rijprogramma SPORT. Zodra u het gaspedaal intrapt, reageert de BMW i3s sneller en directer. Kortom: bliksemsnel en geladen met emoties.

Zakelijke leasen.

Slechts 4% bijtelling.

Wilt u de BMW i3 zakelijk leasen? De bijtelling BMW i3 is slechts 4%. Vanaf € 53,- per maand voor de BMW i3 of € 59,- voor de extra sportieve BMW i3s is premium rijden voor iedereen bereikbaar. Vraag vrijblijvend uw offerte aan.