De nieuwe BMW i4.

Volledig elektrisch.

Wanneer u denkt aan elektrisch rijden, denkt u waarschijnlijk niet direct aan sportiviteit. Met de nieuwe BMW i4 komt daar verandering in. De BMW i4 wordt uitgerust met de nieuwste BMW eDrive technologie en heeft een vermogen van 530pk. Op basis van de elektrische motor moet de BMW i4 in 4 seconden van 0 naar 100km/u accelereren en ligt de topsnelheid naar verrwachting boven de 200km/u. De 80kwh-accu zorgt voor een actieradius van 600 km. Kortom, sportief maar zeer milieubewust rijden.

De nieuwe BMW i4 staat vanaf 2021 in onze showrooms. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. Mochten wij hier meer over horen, brengen wij u direct op de hoogte!

de nieuwe BMW i4 - Breeman BMW

Actieradius en laadtijd.

Door het vernieuwde accupakket ligt de volledig elektrische actieradius rond de 600 kilometer (WLTP). Hiermee laat de nieuwe BMW i4 de concurrentie achter zich liggen. Ook het laden gaat snel. In slechts 35 minuten is de nieuwe BMW i4 al voor 80% vol. Bent u van plan een klein stukje te rijden? Dan heeft u na 6 minuten laden al een actieradius van 100 kilometer.