De nieuwe BMW i8 Coupé en BMW i8 Roadster.

De nieuwe BMW i8 is futuristisch tot in het kleinste detail. Het meest markante kenmerk: de indrukwekkende vleugeldeuren van licht carbon die comfortabel te openen zijn. Verkrijgbaar in twee carrosserievarianten. De BMW i8 Coupé en de BMW i8 Roadster. Allebei vooruitstrevend in zowel design als technologie. Al bij de eerste blik schiet uw adrenalinepeil omhoog. De BMW i8 Roadster en i8 Coupé zijn nu bestelbaar bij Breeman BMW. Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

De toekomst krijgt vorm.

De sportauto van de toekomst – beschikbaar in twee carrosserievarianten. Volledig nieuw is de BMW i8 Roadster, die zich onderscheid van de BMW i8 Coupé door zijn elektrisch wegklapbare softtop welke al rijdend tot 50 km/u binnen 15 seconden opent en sluit. Zowel de BMW i8 Roadster en BMW i8 Coupé bieden verder doorontwikkelde BMW eDrive technologie voor een groter rijbereik en meer puur elektrische rijtijd. De elektrische topsnelheid in eDrive modus ligt op 120 km/uur. De elektrische actieradius is 53 kilometer voor de BMW i8 Roadster en 55 kilometer voor de BMW i8 Coupé. De driecilinder benzinemotor levert onveranderd een maximumvermogen van 231 pk.

Ontdek onze voorraad BMW i8 modellen

Op zoek naar een nieuwe BMW i8 Roadster uit voorraad of toch liever een BMW i8 Coupé occasion? Bekijk snel onze voorraad en ontdek of uw droomauto hier tussen zit!