De nieuwe BMW M2 CS.

In gelimiteerde oplage beschikbaar.

De BMW 2 Serie krijgt er een nieuw familielid bij, de nieuwe BMW M2 CS. We kunnen de BMW M2 CS het beste omschrijven als een exclusieve, speciale en opvallend sportieve uitvoering van de nieuwe BMW M2. Al eerder zijn de BMW M3 CS en de BMW M4 CS op de markt gebracht. En met succes. De nieuwe BMW M2 CS moet dit succes verder uitbouwen. Leverbaar vanaf 2020. De prijzen zijn nog niet bekend. 

De BMW M2 CS | Breeman BMW

Indrukwekkende prestaties.

De Twin Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor in de nieuwe BMW M2 CS levert een vermogen van 450 pk, dat is 40 pk meer dan in de BMW M2 Competition. Dit resulteert erin dat deze sportauto binnen 4,0 seconden op de 100 km/u zit. De topsnelheid bedraagt 280 km/u. De BMW M2 CS overtuigd zowel op de weg als het circuit. De wielen zijn voorzien van Michelin Pilot Sport Cup 2 banden. Gebruikt u de BMW M2 CS met name in het dagelijkse verkeer? Dan kunt u zonder meerprijs kiezen voor Michelin Pilot Super Sport banden. Deze bieden meer grip op nat wegdek dan de Cup banden.

De nieuwe BMW M2 CS - Breeman BMW

Opvallend design.

Er zijn wel een aantal duidelijke verschillen aan te wijzen tussen de nieuwe BMW M2 CS en de BMW M2 Competition. Zo heeft de BMW M2 CS een nieuw vormgegeven motorkap, een andere frontsplitter en is het mogelijk om de 19 inch wielen in Y-spaak styling in een mat goudkleurige afwerking te bestellen. Deze versie is exclusief in de carrosseriekleur Misano Blau metallic leverbaar.
 

De nieuwe BMW M2 CS - Breeman BMW

Verfijnd interieur.

Zodra u plaatsneemt in de BMW M2 CS overvalt u een gevoel van sportiviteit gecombineerd met luxe. Dit komt o.a. door de stijlvolle Alcantara bekleding, het uit carbon vervaardigde middenconsole en de ultralichte BMW M Sportstoelen. Deze kunt u al van de BMW M4 CS. Deze kuipstoelen zijn met verfijnd leder Merino en Alcantara bekleed en afgewerkt met rood stiksel. Daarmee zijn ze een duidelijke verwijzing naar de autosport en bieden zelfs bij circuitgebruik ondersteuning.

De nieuwe BMW M2 CS in beeld.