De nieuwe BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé.

Aan het begin van de zomer heeft u kennisgemaakt met de nieuwe BMW 4 Serie Coupé. Nu kunnen wij u ook het nieuwe topmodel presenteren: de nieuwe BMW M4 Coupé. Daarnaast onthult BMW onthult direct de nieuwe BMW M3 Sedan. Wat direct opvalt zijn de krachtige lijnen, met een grote nierengrille als blikvanger. Klaar voor zowel de weg als het circuit. De BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé maken het BMW ///M modellengamma compleet!

Highlights.

De highlights van de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé.

Prestaties.
Competition modellen
Nieuwe carrosseriekleuren.
BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

Prestaties.

Puristische rijdynamiek met achterwielaandrijving en een handgeschakelde versnellingsbak

  • 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk / 550 Nm
  • Handgeschakelde M versnellingsbak
  • 0-100 km/u in 4,2 sec.
  • Achterwielaandrijving
  • Ook verkrijgbaar als Competition
BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

Competition modellen

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé zijn ook verkrijgbaar als Comeptition. Deze is nog nét even iets sneller dan de normale variant. Uitgerust met een 510 pk sterke benzinemotor en talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën sprint hij binnen 3,9 sec. van 0-100 km/u. Daarnaast kunt u kiezen voor M xDrive* met Actief M Sperdifferentieel. Naar verwachting leverbaar vanaf zomer 2021.

BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

Nieuwe carrosseriekleuren.

De BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé zijn opvallende verschijningen. Dit komt mede door de nieuwe carrosseriekleuren: Sao Paolo Gelb metallic en Isle of Man grün metallic. Deze kleuren benadrukken de sportieve rijeigenschappen. 

BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

Uniek.

Uniek aan de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé is dat deze standaard handgeschakeld zijn. Iets wat veel liefhebbers kunnen waarderen. De Competition varianten worden uitgerust met een 8-traps M Steptronic Sport transmissie.