De nieuwe BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé.

Graag stellen wij u voor aan de nieuwe BMW M3 Sedan en de BMW M4 Coupé. Twee geheel nieuwe BMW M modellen met maar één doel: het neerzetten van toonaangevende prestaties. Wat direct opvalt zijn de krachtige lijnen, met een grote nierengrille als blikvanger. Klaar voor zowel de weg als het circuit. De BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé maken het BMW ///M modellengamma compleet!

BMW M3 Sedan is leverbaar vanaf
€ 124.376,-
BMW M4 Coupé is leverbaar vanaf
€ 128.179,-

De highlights.

De belangrijkste prestatiegegevens op een rij: aandrijving, onderstel en vermogen.

Krachtige prestaties.
Uniek: handgeschakeld.
M Race Track Pack.
BMW M3 Sedan & BMW M4 Coupé

Krachtige prestaties.

✓   6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 480 pk / 550 Nm
✓   Handgeschakeld
✓   0-100 km/u in 4,2 sec.
✓   Achterwielaandrijving
✓   M xDrive vierwielaandrijving optioneel
✓   Ook als Competition met 510 pk en 650 Nm koppel

Handgeschakeld

Uniek: handgeschakeld.

Uniek aan de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M4 Coupé is dat deze standaard handgeschakeld zijn. Iets wat veel liefhebbers kunnen waarderen. Een automaat is optioneel. Deze topmodellen beschikken daarnaast over talrijke van de autosport afgeleide aandrijvings- en ondersteltechnologieën. In samenspel met de optionele M xDrive vierwielaandrijving met Actief M Sperdifferentieel wacht de bestuurder altijd rijdynamiek op het hoogste niveau. 

M Race Track Pack | Breeman BMW

M Race Track Pack.

Nieuw is het 'M Race Track Pack'. Deze opties zijn gericht op verlaging van het gewicht met componenten als M Carbon keramische remmen, lichtere M lichtmetalen wielen (optioneel met semi-slick banden) en M Carbon kuipstoelen. Gericht op de best mogelijke prestaties en maximale rijbeleving.