De nieuwe BMW X3 M & BMW X4 M.

Road Rebels.

BMW heeft de nieuwe topmodellen van de BMW X3- en BMW X4-reeks gepresenteerd, namelijk: de BMW X3 M, BMW X3 M Competition, BMW X4 M en de BMW X4 M Competition. Hiermee breidt BMW het aanbod van high-performance modellen uit in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV) en Sports Activity Coupé (SAC). De BMW X3 M en BMW X4 M zijn sterk, zelfverzekerd en altijd klaar om te presteren. Ze combineren de buitengewone prestaties en exclusiviteit van een M model met het expressieve temperament van een BMW X. Maak kennis met deze 'Road Rebels'.

BMW X3 M en BMW X4 M - Breeman BMW

Enorme prestaties.

De BMW's worden aangedreven door een 480 pk sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. De BMW X3 M en BMW X4 M sprinten vanuit stilstand naar 100 km/u in 4,2 seconden. De Competition versies doen dat in slechts 4,1 seconden.

De BMW X3 M en BMW X4 M hebben een BMW M onderstel. Deze is specifiek afgestemd op het grotere motorvermogen. In combinatie met een verstevigde carrosserie zorgt dit voor uitstekend rijcomfort bij hoge snelheden. 

 

Highlights.

Zowel het interieur- als exterieur van de BMW X3 M en BMW X4 M stralen sportiviteit uit. Dit kenmerkt zich o.a. in: 

  • M designdetails zoals extra grote luchtinlaten in de voorbumper, Air Breathers met M kieuwen, specifiek M design voor de buitenspiegels, achterdiffusor, dakspoiler (BMW X3 M) en achterspoiler (BMW X4 M);
  • 20 inch lichtmetalen M wielen in dubbelspaaks design;
  • Optioneel M Carbon exterieurpakket (naar verwachting leverbaar vanaf augustus 2019)

Verder zijn alle versies standaard uitgerust met Adaptieve LED koplampen, HiFi  audiosysteem en ConnectedDrive Services en het navigatiesysteem Professional. De optielijst voor de BMW X3 en BMW X4 biedt nog meer mogelijkheden voor individualisering en bevat vooruitstrevende rijassistentiesystemen en digitale diensten van BMW Connected en BMW ConnectedDrive.