De nieuwe BMW X5 xDrive45e.

Plug-in Hybrid.

De nieuwe BMW X5 xDrive45e heeft meer vermogen, een betere acceleratie, grotere actieradius, aanzienlijk lager brandstofverbruik en nog verder gereduceerde emissies. Tal van vernieuwende technologiën geven hem een nog grotere voorsprong op de concurrentie. De BMW X5 Plug-in Hybride neemt duurzaam en verantwoord de leiding. Leverbaar vanaf € 86.257,-.

BMW X5 xDrive45e | Breeman BMW

Innovatief aandrijvingsconcept.

De combinatie van de krachtige BMW TwinPower Turbo 6-cillinder benzinemotor en efficiënte eDrive elektromotor zorgen voor een vermogen van 394 pk en een gemiddeld brandstofverbruik van 2,1l/100 km. De BMW X5 Plug-in Hybride accelereert van 0 tot 100 km/u in slechts 5,6 seconden. De elektrische topsnelheid bedraagt 135 km/u. En dat tegen een CO2-emissie van 49 g/km. Een indrukwekkende prestatie! 

BMW X5 xDrive45e | Breeman BMW

Tot 87 kilometer elektrisch rijplezier.

De puur elektrische actieradius van de BMW X5 xDrive45e bedraagt 67 tot 87 kilometer (WLTP). Wist u dat u hier zelf invloed op kunt uitoefenen? Zo berekent de BMW X5 Plug-in Hybride aan de hand van navigatiegegevens trajecten die het meest geschikt zijn voor het gebruik van de elektromotor en kunt u uit verschillende aandrijfmodi kiezen. U laadt de BMW X5 xDrive45e gemakkelijk op via een BMW i wallbox, bij een openbaar laadstation of gewoon thuis aan het stopcontact.

BMW Connected Drive | Breeman BMW

Altijd op de hoogte.

Wanneer u de BMW Connected App (iOS of Android) download heeft u altijd de verbruiks- en efficiëntiewaarden van uw BMW X5 Plug-in Hybride bij de hand. Denk hierbij aan specifieke hybride-functies zoals laadstatus van de accu, de resterende actieradius en de locatie van het dichtstbijzijnde laadstation. Daarnaast kunt u via de BMW Connected App verschillende zaken regelen zoals de temperatuur in de auto en krijgt u nuttige tips over het behalen van een grotere actieradius. Zo bent u altijd op de hoogte.

Bagageruimte.

De accu van de BMW X5 xDrive45e is in de bodem gemonteerd. Hierdoor hoeft u niet in te leveren op bagageruimte. Deze is namelijk nauwelijks kleiner dan in een reguliere BMW X5. Met neergeklapte achterbank bedraagt de inhoud 1.716 liter. Als alle zitplaatsen in gebruik zijn is er 500 liter laadvolume beschikbaar. De inhoud van de brandstoftank bedraagt 69 liter – zeer geschikt voor lange afstanden.