De nieuwe BMW X6.

In elk opzicht indrukwekkend.

De nieuwe BMW X6 is in elk opzicht indrukwekkend. Kijk maar eens naar zijn vernieuwde vormgeving, krachtige motor en vooruitstrevende technologieën zoals de indrukwekkende BMW nierengrille ‘Iconic Glow’ en BMW Laserlight in X design (optioneel). De BMW X6 straalt pure dominantie uit. Vanaf december in onze showrooms. De prijzen zijn nog niet bekend.

Heeft u vragen over de nieuwe BMW X6? Wij helpen u graag verder. Neem direct contact met ons op via onderstaande button.

De nieuwe BMW X6 | Breeman BMW

Unieke kenmerken.

De nieuwe BMW X6 is zowel in de breedte als lengte gegroeid ten opzichte van zijn voorganger. Dit geeft hem zijn dominante uitstraling. Daarnaast zijn er nog een aantal dingen die opvallen. Zo is de nieuwe BMW X6 uitgerust met grote BMW nierengrille met één omlijsting. U kunt zelfs kiezen voor een verlichte BMW nierengrille. Dit geeft de BMW X6 extra charisma. U kunt deze verlichting zelfs laten branden tijdens het rijden. 

De nieuwe BMW X6 | Breeman BMW

Een exclusieve ambiance

In het interieur van de nieuwe BMW X6 ligt de focus op een exclusieve en dynamische rijbeleving. Zo is de nieuwe BMW X6 standaard voorzien van Vernasca lederen bekleding en een indrukwekkend 12,3 inch touchscreen. Daarnaast kunt u de BMW X6 optioneel uitrusten met o.a. stoelen met massagefunctie, een glazen panoramadak, thermo-elektrische bekerhouders, 4-zone automatische airconditioning en exclusieve designdetails zoals de glasapplicatie ‘CraftedClarity’. Een lust voor het oog!

Motorenaanbod bij marktintroductie.

Vanaf de marktintroductie is er voor de nieuwe BMW X6 de keuze uit twee benzinemotoren en twee dieselmotoren. Het absolute topmodel is de BMW X6 M50i met een nieuw ontwikkelde 390 kW (530 pk) sterke V8-benzinemotor.

  • BMW X6 xDrive30d - 265 pk
  • BMW X6 xDrive40i - 340 pk
  • BMW X6 M50d - 400 pk
  • BMW X6 M50i - 530 pk