De service van een echt familiebedrijf.

Vaak betekent onderhoud en/of reparatie aan uw BMW een onderbreking van uw dagelijkse bezigheden. Om hinder voor u tot een minimum te beperken zetten wij graag dat extra stapje om u de dienstverlening te bezorgen die u van een premium merkdealer mag verwachten. Ontdek onze haal- en brengservice, BMW Shuttle Service, vervangend vervoer en onze bandenopslag. Ervaar de service van een echt familiebedrijf. Business doet u bij Breeman.

Haal en brengservice Breeman BMW Gouda Rotterdam

Haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd uw BMW bij een van onze vestigingen langs te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem. Met onze haal- en brengservice komen wij uw BMW op een gewenste locatie en tijdstip ophalen en brengen wij deze na onderhoud weer netjes bij u retour. Kiest u voor vervangend vervoer tijdens het onderhoud van uw BMW? Dan laten wij een vergelijkbare auto bij u achter.

Breeman BMW Shuttle Service Rotterdam Gouda

Shuttle Service.

Bent u in de gelegenheid om naar onze vestigingen Rotterdam of Gouda te komen voor onderhoud maar is er even niemand te vinden die u kan ophalen? Onze BMW Shuttle Service staat voor u klaar en brengt naar waar u wezen moet. Wanneer uw auto weer klaarstaat komen we u tevens graag weer ophalen. Wilt u gebruik maken van onze BMW Shuttle Service? Geef dit dan aan bij het maken van een afspraak in onze werkplaatsplanner.

BMW Service

Vervangend vervoer.

Onze gespecialiseerde en ervaren monteurs proberen zo spoedig mogelijk uw BMW weer in topconditie te krijgen. Gedurende de tijd dat u geen beschikking over uw BMW heeft is het mogelijk om gebruik te maken van een van onze huurauto's.

Bij het inplannen van een huurauto houden we zo goed mogelijk rekening met het type auto waar u zelf in rijdt. Indien mogelijk zetten wij gelijkwaardig vervangend vervoer in. Wilt u gebruik maken van vervangend vervoer, dan kunt u dit aangeven bij het maken van een werkplaatsafspraak. Naast huurauto’s bieden wij ook kosteloze en milieuvriendelijke mobiliteitsoplossingen, zoals een leenfiets of een elektrische scooter.

BMW Winterwissel Breeman BMW Gouda Rotterdam

Bandenopslag.

De opslag van winter- en/of zomerbanden vraagt om veel ruimte. Ruimte die u thuis ongetwijfeld beter kunt gebruiken. Wanneer u deze opslagmogelijkheid niet zelf hebt is het mogelijk om uw banden in het bandenhotel van Breeman BMW op te slaan. Voor deze service brengen wij (uitgaande van 2 wissels per jaar) € 242,16 per jaar in rekening.

Heeft u recentelijk uw wielset thuis opgeslagen en wilt u alsnog dat wij uw banden opslaan? Wij halen deze eenmalig kosteloos bij u op. Geïnteresseerd in de bandenopslag van Breeman BMW? Neem dan hieronder contact met ons op.