Feyenoord stapt over op Breeman BMW.

Met trots mogen wij eindelijk bekendmaken dat wij ons vanaf 1 juli 2020 voor de komende vier jaar verbinden aan Feyenoord als Strategisch Partner. Deze samenwerking betekent dat zowel de selectie als de medewerkers van Feyenoord vanaf het nieuwe seizoen rijden in onze sportieve BMW's. 

Breeman BMW en Feyenoord hebben vele raakvlakken. Zo zijn beide organisaties opgericht in 1908 in Rotterdam en bestaan dus al 112 jaar. Daarnaast zijn we net als Feyenoord o.a. gevestigd in Rotterdam-Zuid. Tevens sluiten wij onze leasepartner Breelease aan in de overeenkomst.

Algemeen directeur van Feyenoord Mark Koevermans is erg verheugd met de nieuwe samenwerking. ‘We zijn er trots op dat een prachtig merk als BMW voor Feyenoord heeft gekozen. De gesprekken met BMW Nederland, Breeman BMW en Breelease zijn vanaf de start constructief geweest en hebben geresulteerd in dit mooie partnership, dat voor Feyenoord tot de belangrijkste sponsorcontracten behoort. Wat ons aanspreekt is de ambitie en de plannen van Breeman BMW om haar positie te versterken. Daar willen wij met onze club een belangrijke rol in gaan spelen.’

Ook Jan Koolen, bestuurder van Breeman BMW, is blij met het partnership. ‘Wij zijn verheugd dat we vandaag de samenwerking openbaar mogen maken. We hebben de afgelopen maanden veel vruchtbare gesprekken met Feyenoord gevoerd, waarin we overtuigd zijn geraakt van de kracht van een dergelijk partnership voor onze organisatie. Om straks de voltallige selectie van Feyenoord in BMW te zien rijden is een droom die uitkomt. Tegelijkertijd is het voor ons het bewijs van de ambitieuze weg die we zijn ingeslagen met onze twee merken Breeman BMW en Breelease.’

Feyenoord x Breeman BMW | Breeman BMW

Volg ons op social media.

Ben jij benieuwd naar de rest van deze fantastische samenwerking? Volg ons dan op Facebook (@breemanbmw) en Instagram (@breemanbmw).

Een terugblik op deze fantastische avond.