Breeman BMW import

Wij importeren de BMW van uw dromen.

Wij importeren de BMW van uw dromen zoals u dat van een BMW dealer mag verwachten: van aankoop tot aflevering, betrouwbaar en glashelder. Ontdek de voordelen van onze BMW importservice.

Bernd van Pelt

Bernd van Pelt.

Verkoopadviseur Import & Export.

Voor al uw vragen met betrekking tot het importeren van de BMW van uw dromen kunt u contact opnemen met Bernd van Pelt via 010-3094591 of bernd.van.pelt@breemanbmw.nl.

Breeman BMW import

Wat doen wij voor u?

• Wij gaan verder waar anderen stoppen.
Aan de hand van uw zoekopdracht gaan wij op zoek totdat we de perfecte match gevonden hebben.

• Totale ontzorging
Het is voor u niet nodig diverse keren naar Duitsland af te reizen voor oriëntatie, aankoop of aflevering. Wij regelen alles voor u en betrekken u bij iedere stap in het proces.

• Inruil van uw auto
U kunt uw auto gewoon bij ons inruilen. Dit in tegenstelling tot levering via de Duitse dealer. Om een goed voorstel te kunnen maken bekijken wij graag uw inruilauto vooraf. Eerst een indicatief voorstel ontvangen? Mail ons dan diverse foto's van de auto die u wenst in te ruilen inclusief gegevens zoals de huidige kilometerstand, noemenswaardige opties, eventuele schades en opmerkingen.

• BMW Financial Services
Uw BMW is financierbaar via BMW Financial Services. We maken graag een indicatieve berekening voor u. Dit kan zowel privé als zakelijk.

• BMW Topcover
De mogelijkheid bestaat uw BMW te verzekeren via BMW Topcover, met alle voordelen van dien. We maken graag een voorstel voor u.

Uw voordelen.

Aan de hand van uw zoekopdracht screent Breeman voor aankoop de auto en de historie via internationale BMW-systemen. Alleen auto’s met aantoonbaar goede historie worden definitief toegelaten. Bij enige twijfel over de auto, melden we ons direct bij u en gaan op zoek naar betere alternatieven.

De definitieve BPM die u betaalt bij de invoer van een auto is vooraf nooit exact bekend. Het kan dus voorkomen dat dit bedrag bij invoer hoger uitvalt dan in eerste instantie gedacht werd. Dit risico van de afwijking in de BPM belasting die bij invoer betaalt dient te worden nemen wij voor onze rekening. Wij spreken dus met u een Nederlandse rijklaar prijs af inclusief Premium Selection garantie. Tevens is het 2% BTW-verschil tussen Duitsland (19%) en Nederland (21%) reeds in onze prijzen meegenomen.

Wij kopen en betalen de auto voor u in Duitsland. Vooraf vragen wij een aanbetaling van 10% over de totale aanschafwaarde. U rekent het resterende bedrag pas bij ons af bij de aflevering van uw BMW.

Alle kosten en planning voor het transport van Duitsland naar Nederland, alsook naar het RDW-keuringsstation, begeleiding aldaar en het transport terug naar Breeman nemen wij voor onze rekening.

Wij regelen de volledige RDW-keuring, douane-afhandeling en de volledige BPM-betaling.

Wij kiezen ervoor om alleen auto’s met aantoonbaar goede historie aan te bieden. Op iedere te importeren BMW bieden wij daarom 24 maanden BMW Premium Selection garantie aan. Voor garantiekwesties hoeft u dus niet terug naar de Duitse dealer.

Volgens Premium Selection garantienormen voeren wij voor aflevering een uitgebreide 72-puntencheck uit waarbij benodigd onderhoud wordt uitgevoerd. Alles om ervoor te zorgen dat u vanaf dag één veel rijplezier beleeft met de BMW van uw dromen.

We leveren de BMW van uw dromen inclusief vervangend vervoer en pechhulp volgens BMW Premium Selection normen. Daarnaast ontvangt u van ons een BMW Service Card geldig voor heel Europa.