Introductie BMW 8 Serie Coupé en BMW X5.

Zaterdag 24 november.

Zaterdag 24 november is het zover: de officiële showroomintroductie van de BMW 8 Serie Coupé en BMW X5. Deze luxe BMW's maken indruk tot in de kleinste details en zijn klaar voor een ontmoeting. U bent van harte welkom in een van onze showrooms tussen 10.00 en 17.00 uur. Maak onder het genot van een hapje en drankje kennis met onze topmodellen.   

Rotterdam                                                            
Driemanssteeweg 130                                           
3084CB Rotterdam     

Gouda  
Antwerpseweg 11
2803PB Gouda                                    

De nieuwe BMW 8 Serie Coupé.

The Gentleman's racer.

Deze gestroomlijnde coupé combineert indrukwekkende dynamiek, met balans, betrouwbaarheid en comfort voor de lange afstand. De BMW 8 Serie maakt onderdeel uit van het toekomstige productoffensief van BMW dat zich richt op het hogere luxe-segment. Een nieuw hoofdstuk in de historie van BMW’s sensationele sportauto’s. De nieuwe BMW 8 Serie Coupé is met recht een ‘Gentleman’s Racer’ te noemen.

De nieuwe BMW X5.

De onbetwiste leider.

De nieuwe BMW X5 opent een nieuw hoofdstuk in het succesverhaal van de eerste auto in het segment van de Sports Activity Vehicle (SAV), waarvan inmiddels meer dan 2,2 miljoen exemplaren zijn verkocht. De nieuwe BMW X5 biedt een nieuw design, meer comfort, sportiever rijgedrag en innovatieve voorzieningen. Zijn karakter is aan zijn gezicht af te lezen - de onbetwiste leider.