Lage CO2, lage rente.

Gaat u voor elektrisch of hybride?

Tijdelijk hebben wij een wel heel aantrekkelijke financieringsactie: lage CO2, lage rente. Oftewel, hoe schoner uw BMW, hoe meer voordeel u ontvangt op uw maandbedrag. Gaat u in 2021 over op een volledig elektrische BMW? Dan betaalt u slechts 2,99% rente*. Wanneer u kiest voor een BMW hybride geniet u van slechts 3,99% rente* op uw financiering. Deze aanbieding is geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Zowel privé als zakelijke rijders profiteren van dit aanbod.

De voordelen van financieren.

Met de vaste rente van BMW Private Finance weet u van tevoren waar u aan toe bent. U betaalt uw BMW namelijk tegen een vooraf vastgestelde looptijd en rente terug.

✓ Aantrekkelijke, vaste maandbedragen
✓ Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent
✓ U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom
✓ Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen tegen betaling
✓ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer

BMW i3s | Breeman BWM

Elektrische BMW modellen.

2,99% rente.

BMW i overtuigt met duurzame auto's: met de volledig elektrisch aangedreven BMW i3 als emissievrije auto voor de stedelijke gebieden en met BMW iX3 toekomstgerichte SAV's. Ontdek zelf hoe plezierig elektrische rijden is en profiteer ook nog eens van slechts 2,99% financieringsrente. Bekijk ons aanbod online op breemanbmwvoorraad.nl. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op en Breeman BMW maakt voor u een offerte op maat!

Plug in hybride

BMW Hybride modellen.

3,99% rente.

Steeds meer BMW modellen zijn verkrijgbaar als Plug-In Hybride. Van de ruime en praktische BMW 2 Serie Active Tourer tot de luxe BMW 7 Serie. Minder belasting voor u (geld) en het klimaat (uitstoot). En u profiteert van slechts 3,99% financieringsrente. Bekijk ons aanbod online op breemanbmwvoorraad.nl. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op en Breeman BMW maakt voor u een offerte op maat!

Rekenvoorbeeld.

Hoe berekenen wij uw maandelijkse termijnbedrag? Hieronder het rekenvoorbeeld.

Contante waarde (aanschafprijs): € 35.000,00 
Contante aanbetaling (aanbetaling): € 8.750,00 
Totale kredietbedrag: € 26.250,00 
Duur van de kredietovereenkomst (maanden): 48 
Jaarlijkse kosten percentage: 2,99% 
Slotsom: € 13.125,00 
Totale door u te betalen bedrag: € 28.636,59
____________________________________

Termijnbedrag: € 323,16

BMW i3s | Breeman BMW

Proefrit aanvragen.

Wilt u graag een proefrit maken in een BMW i3 of BMW Plug-in Hybride model? Ook in deze bijzondere tijd mogen proefritten plaatsvinden, aan huis of vanaf een openbare plek. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

* De rente van 2,99% of 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente +1%. Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2021.